TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Glem 4G, nu kommer 5G

Samsung har nået en milepæl. Ingeniører fra den koreanske elektronikgigant har med en prototype opnået en download-hastighed på 1 gbps!

forfatter
Publiceret 13/05/2013 - 18:26

1 gbps svarer til hele 125 megabyte i sekundet, og det er hurtigt, skulle vi hilse og sige. Til sammenligning downloader man med en helt almindelig 3G-forbindelse blot med 7,2 mbps svarende til 0,9 megabyte i sekundet.

De hurtigste mobilnetværk, som man som forbruger i dag kan få adgang til, er LTE-netværkene, som har en praktisk maks-downloadhastighed på cirka 70 mbps, selvom LTE-teknologien i princippet kan opnå hastigheder på op til 100 mbps.

Men med sin nye 5G-teknologi bevæger Samsung sig altså op i en helt anden liga. Ifølge det koreanske nyhedsbureau, Yonhap News Agency, har Samsung således opnået en hastighed på 1 gbps på et netværk på 28 GHz-båndet. Samsung har anvendt en prototype-mobil med hele 64 antenne-elementer for at opnå den høje hastighed.

Samsung har planer om at udrulle 5G-netværksteknologi til forbrugerne i Sydkorea i 2020.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend