Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin D2 Mach 1 Pro livsstilsur til piloter

Garmins smart-ur har flyve-, sundheds- og fitnessfunktioner med et klassisk piloturs-design

Skrevet af / 29/10/2023 - 17:53
Garmin D2 Mach 1 Pro livsstilsur til piloter

For 10 år siden lancerede Garmin deres D2-serie til piloter, og nu er det på høje tid med en opdatering. Den nye model er naturligvis bygget i førsteklasses materialer som safirglas og med titaniumetui. Uret har en stor AMOLED touchskærm, 25 dages batterilevetid og LED-lommelygte.

D2 Mach 1 Pro tilbyder omfattende funktionalitet, som piloter bruger på daglig basis, og har en batterilevetid, der kan klare selv kommercielle langdistanceflyvninger. LED-lommelygten og det store AMOLED display kombineret med andre materialer af høj kvalitet, gør dette til vores mest eksklusivt fremstillede D2 smart-ur.” – Carl Wolf, CEO for Garmin Aviation Sales and Marketing

Uret har en global aeronautisk database, HSI, Direct-to og et bevægeligt kort, der ikke kræver internetforbindelse. Det kan holde piloten opdateret med adgang til NEXRAD, METARs, TAF’er og MOS vejrrapporter, og der kan indstilles alarmer for tid, distance, højde og brændstoftimer. Hvis der opstår problemer, kan uret vise bedste glidehastighed, estimeret glideafstand og glidetid, samtidig med at det viser retningen til nærmeste lufthavn samt alternativer.

Garmin D2 Mach 1 Pro (Foto: Garmin)

 Nye funktioner:

  • En indbygget LED-lommelygte, der tilbyder hvidt lys i forskellige lysstyrkeniveauer, en blinkende lysfunktion og rødt lys til cockpitoperationer.
  • Forbedret batterilevetid, der giver op til 25 dage i smart-ur-tilstand, og op til 46 timer ved brug af aktivitetsprofilen “Fly”.
  • Red Shift-tilstand ændrer farveskalaen til røde nuancer for at hjælpe med at bevare nattesynet, hvilket giver et potentielt klarere udsyn til krævende natflyvningsforhold.
  • Forstå dit fitnessniveau og dit helbred bedre, og følg dine fremskridt med mere end 30 forudinstallerede aktivitetsprofiler og avancerede træningsfunktioner, såsom stigningsscore og udholdenhedsscore.

Pris og tilgængelighed

Den er tilgængelig nu med en vejledende pris på 12.799 kr. Der medfølger så et ventileret titanium-armbånd og et sort silikone-armbånd.

Læs mere hos Garmin

Læs også:

Garmin MARQ Carbon Collection kulfiber-ure

Serien omfatter et multisports-ur, et golf-ur og en taktisk model.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top