TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Galleri: Det så vi også på mobilmessen

Det er ikke kun de store firmaer, som spiller med musklerne på mobilmessen i Barcelona. Her er masser af mindre firmaer, som konkurrerer med de store på skøre påfund og skæve produkter for at trække kunderne til.

forfatter
Publiceret 27/02/2013 - 14:06

Det har været et par travle dage på Mobile World Congress i Barcelona. Selvom de helt store mobilnyheder fra Sony og HTC blev afsløret inden messen blev skudt i gang i mandags, så har der alligevel været nok at skrive hjem om.

I søndags blev det til lanceringer fra både Samsung og Huawei. Koreanerne er klar med Samsung Galaxy Note 8.0, som er firmaets iPad mini-killer, mens Huawei med Ascend P2 hævder at have fremstillet verdens hurtigste LTE-smartphone, der angiveligt understøtter datahastigheder over LTE-netværket på op til 150 mbit/s. Det vil vi lade komme an på en prøve så snart som muligt!

Om mandagen var det Nokias tur til at lancere nye produkter, men fra Finland fik vi ingen ny flagskibs-model. I stedet fik vi to billigere smartphones, Lumia 520 og Lumia 720, som skal tage konkurrencen op med de mange Android smartphones i det såkaldte midrange-segment. Det er især Samsung, som i øjeblikket sidder tungt på markedet for smartphones i mellemklassen, og det er faktisk salget af disse – ikke af topmodellen Samsung Galaxy S III – der har gjort Samsung til verdens største producent af smartphones. Og dét er en kage, som Nokia gerne vil tage en større bid af!

Vi fik også lov til at se nærmere på Sonys nye slanke og strømlinede Xperia Tablet Z, som skal supplere den flagskibs-smartphone, Sony Xperia Z, som firmaet lancerede for få uger siden.

Mere interessant var det dog at møde op hos ASUS, der absolut har de store ambitioner med på messen i år. Endnu en update af den nørd-populære PadFone blev det til plus lanceringen af en ny, lille tablet på 7″, der også kan bruges som smartphone. Den er måske lidt stor, men så koster den til gengæld kun 1.700 kroner, og hvem kan ikke leve med at blive grinet lidt af til den pris?

Vi var også en smuttur forbi Yota Devices, som med danske Lau Geckler i spidsen for den daglige drift snart vil give os dobbeltskærms-mobilen YotaPhone. Den glæder vi os meget til.

Og dagen i går sluttede med, at vi fik en gang skældud af en af Nokias topchefer, Kevin Shields, som havde læst vores test af Nokia Lumia 920 og gerne ville bevise for os, at den store smartphone i hvert fald passer i lommen på et par stramme jeans!

På sidstedagen har vi brugt tiden på at snuse rundt i de mange messehaller for at finde de små, skæve indslag, som altid gør det sjovt at være på messe. I galleriet nedenfor kan du se, hvad vi faldt over:

_DSC8807 _DSC8809 _DSC9023 _DSC9020 _DSC9024 _DSC9088 _DSC9079 _DSC9103 _DSC9107 _DSC9113 _DSC9045 _DSC9053 _DSC9049
<
>
De to skærme er hver for sig 4,3", og telefonen kan altså betjenes fra begge sider, når den er foldet sammen. Når skærmen er foldet ud, bliver det samlede skærmareal 5,6".

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend