TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Galleri: CarPlay i ny Mercedes

Efter at Apple i går lancerede CarPlay, der integrerer iPhone med bilen, kommer nu de første billeder, der viser systemet i den virkelige verden.

forfatter
Publiceret 04/03/2014 - 11:24

Apple har lanceret CarPlay, som er et system, der integrerer brugerens iPhone og dens funktioner med bilens instrumentbræt. I første omgang bliver det bilmodeller fra Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz, som kommer med CarPlay i løbet af 2014, og nu har den sidstnævnte, tyske bilproducent så offentliggjort en masse billeder, der viser, hvordan CarPlay kommer til at se ud integreret i firmaets kommende C-klasse model, som bliver præsenteret senere på dagen på den store biludstilling, Geneva Motor Show, der i øjeblikket løber af stablen i Schweiz.

Men i samme åndedrag gør Mercedes det også klart, at firmaet ikke har giftet sig med Apple. Hvis Google på et tidspunkt lancerer et Android-baseret system, der svarer til Apples CarPlay, så vil Mercedes-Benz også samarbejde med Google for at understøtte dette.

Se alle billederne af CarPlay installeret i den kommende C-klasse i galleriet herunder:

carplay-benz-02 carplay-benz-03 benz-carplay-05 carplay-benz-04 carplay-benz-05 carplay-benz-07 carplay-benz-08 carplay-benz-09 carplay-benz-10 carplay-benz-11 carplay-benz-12 carplay-benz-14 carplay-benz-015 carplay-benz-01
<
>
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Til udendørstræning Finske Suunto fremstiller produkter, der skal holde dig i gang. Du må dog stadig selv gøre arbejdet.
Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lanceret i Kina Den nye Xiaomi 12S-serie består af tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.
Video: Nothing phone (1) afsløret ugevis før lancering Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Eksklusivt fra Huawei For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.
Der kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend