Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Galleri: CarPlay i ny Mercedes

Efter at Apple i går lancerede CarPlay, der integrerer iPhone med bilen, kommer nu de første billeder, der viser systemet i den virkelige verden.

Skrevet af / 04/03/2014 - 11:24
Galleri: CarPlay i ny Mercedes

Apple har lanceret CarPlay, som er et system, der integrerer brugerens iPhone og dens funktioner med bilens instrumentbræt. I første omgang bliver det bilmodeller fra Ferrari, Volvo og Mercedes-Benz, som kommer med CarPlay i løbet af 2014, og nu har den sidstnævnte, tyske bilproducent så offentliggjort en masse billeder, der viser, hvordan CarPlay kommer til at se ud integreret i firmaets kommende C-klasse model, som bliver præsenteret senere på dagen på den store biludstilling, Geneva Motor Show, der i øjeblikket løber af stablen i Schweiz.

Men i samme åndedrag gør Mercedes det også klart, at firmaet ikke har giftet sig med Apple. Hvis Google på et tidspunkt lancerer et Android-baseret system, der svarer til Apples CarPlay, så vil Mercedes-Benz også samarbejde med Google for at understøtte dette.

Se alle billederne af CarPlay installeret i den kommende C-klasse i galleriet herunder:

carplay-benz-02 carplay-benz-03 benz-carplay-05 carplay-benz-04 carplay-benz-05 carplay-benz-07 carplay-benz-08 carplay-benz-09 carplay-benz-10 carplay-benz-11 carplay-benz-12 carplay-benz-14 carplay-benz-015 carplay-benz-01
<
>
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top