TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Galaxy S4 med 10 x zoom

Vist ligner det et kamera, men dette er Samsungs nye smartphone, Galaxy S4 zoom. Med ægte optisk zoom og bedre optik.

forfatter
Publiceret 13/06/2013 - 12:41

Du har sikkert læst det mange gange. Mobilen tager over for kompaktkameraerne, som næsten ingen køber længere. Med Galaxy S4 zoom har Samsung tænkt sig at slå endnu et søm i kisten, for her er det kameraet, der er vigtigst. Mobilen, som slet ikke er så meget forskellig fra en almindelig Galaxy S4 – læs testen her – har 10 x optisk zoom på bagsiden. Med zoomring og det hele.

De har også fået plads til optisk billedstabilisator på objektivet, som er en 24-240 mm zoom, med lysstyrke f3.1-F6.3. Altså ikke så forskelligt fra mange gode kompaktkameraer.

GALAXY-S4-zoom-7

Ellers kører den Android 4,2 og har 1,5 GHz dualcore processor, 8 GB intern hukommelse, plads til microSD-kort op til 64 GB, 1,5 GB bufferhukommelse, ISO-følsomhed på 100-3200, full 1080/30p HD-video og kommer i 3G og 4G version.

Prisen bliver 4.100 for 3G-versionen, som kommer i august og 4.500 kr. for 4G-versionen, som er i butikkerne til september.

GALAXY-S4-zoom-5

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend