Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Flere og flere returnerer deres Apple Vision Pro

Klager over dårlig komfort, hovedpine og overanstrengte øjne får mange til at returnere deres dyre legetøj.

Skrevet af / 16/02/2024 - 09:05
Flere og flere returnerer deres Apple Vision Pro

Knap er Apples futuristiske VR-headset Vision Pro blevet lanceret, før internettet er fyldt med skuffede kunder. Der er en grund til timingen, nemlig at du får en to ugers åben købsperiode. Hvis du er utilfreds, er det altså nu, du skal sende dem tilbage.

Læs også Apple Vision Pro kommer hurtigere end ventet Tidligere rygter om store forsinkelser viste sig at være falske.

Som mange tidlige anmeldere påpegede, er der problemer med komforten. Brillerne er ikke kun tunge, men også fronttunge, og stropperne skal passe perfekt for at fungere. Mange rapporterede, at det simpelthen var for ubehageligt at have dem på i mere end korte perioder. Ikke så godt for et produkt, som Apple siger kan være et arbejdsredskab, hvor man kan ignorere en skærm.

 

Post by @parkerortolani
View on Threads

 

For nogle forårsager de højopløste skærme tæt på øjnene træthed, mens andre har klaget over, at det er svært at fokusere. Atter andre får hovedpine, hvilket i sig selv kan skyldes en synsfejl, der er mindre mærkbar med normale skærme.

Læs også Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom! Apple Vision Pro kommer i butikkerne i morgen. Her kan du læse de vigtigste pointer fra de første anmeldelser.

Andre klager er mere direkte og siger, at de ikke kan se nogen fordel ved at bruge produktet frem for en almindelig computer. Eller at grænsefladen til arbejde ikke er god nok. For ikke at nævne, at mange savner support til vigtige apps, eller at de ikke har fundet en app, der har overbevist dem om, at fordelene opvejer ulemperne.


Måske har mange også indset, at 3.500 dollars (knap 25.000 kroner) er mange penge for noget, der mere er en sjov ting end noget, der er praktisk brugbart i hverdagen.

Det skal dog siges, at mange af dem der prøvede dem siger, at de er positive i forhold til fremtidige mere raffinerede versioner af Vision Pro.

Kilde: The Verge

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top