Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Fem ad gangen

Tjek denne oplader. XtremeMax X5 oplader op til fem iPhone- eller iPads. Samtidig. Perfekt til familien.

Skrevet af / 20/12/2012 - 15:42
Fem ad gangen

Familieopladeren kan den kaldes. XtremeMac laver flere varianter, som alle oplader en iPhone eller iPad. InCharge-opladeren findes i tre versioner. Med to, tre eller fem ladepladser. InCharge X5 leverer hele 10 w ladeeffekt. Nok til at oplade op til fem iDimser, også iPods og i kombination med andre i-produkter.

Opladeren leveres med små rygstøtter, som holder en iPad på plads, og lysdioder på fronten viser ladestatus på hver ladeplads, når en enhed er docket i opladeren.InCharge X2 og X3 er allerede tilgængelig på Apple Store til 540 og 750 kroner, mens InCharge X5 ikke er til salg i 230 V version endnu og heller ikke prissat.

Den støtter ikke iPhone 5 eller iPad 4 og iPad mini med det lille Lightning dockingstik. Kun gamle iDimser med den brede 30-pins dockingstik.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top