TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Fem ad gangen

Tjek denne oplader. XtremeMax X5 oplader op til fem iPhone- eller iPads. Samtidig. Perfekt til familien.

forfatter
Publiceret 20/12/2012 - 15:42

Familieopladeren kan den kaldes. XtremeMac laver flere varianter, som alle oplader en iPhone eller iPad. InCharge-opladeren findes i tre versioner. Med to, tre eller fem ladepladser. InCharge X5 leverer hele 10 w ladeeffekt. Nok til at oplade op til fem iDimser, også iPods og i kombination med andre i-produkter.

Opladeren leveres med små rygstøtter, som holder en iPad på plads, og lysdioder på fronten viser ladestatus på hver ladeplads, når en enhed er docket i opladeren.InCharge X2 og X3 er allerede tilgængelig på Apple Store til 540 og 750 kroner, mens InCharge X5 ikke er til salg i 230 V version endnu og heller ikke prissat.

Den støtter ikke iPhone 5 eller iPad 4 og iPad mini med det lille Lightning dockingstik. Kun gamle iDimser med den brede 30-pins dockingstik.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend