Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Facebook Home klar til HTC One og (måske ) Samsung Galaxy S4

Nu kan du endelig downloade Facebook Home fra Google Play og (muligvis) få app'en til at køre på din Android mobil.

Skrevet af / 10/05/2013 - 15:41
Facebook Home klar til HTC One og (måske ) Samsung Galaxy S4

Da Mark Zuckerberg for over en måned lancerede Facebooks store, mobile tiltag, FaceBook Home, fik vi at vide, at blandt andet HTC One og Samsung Galaxy S4 ville kunne køre den nye, Facebook-centrerede brugerflade. Men indtil nu har det ikke været muligt i praksis.

Godt nok har Facebook Home længe været tilgængelig som download i Google Play, men ingen af de førnævnte flagskibsmodeller har kunnet køre app’en. Selvom begge var på Facebooks officielle liste (se billedet nedenfor) over mobiler, der ville understøtte Facebook Home.

facebook-home-android-models

Men nu skulle det fungere. Det skriver Android Central. Officielt understøttes kun HTC One, men Android Central påstår, at Facebook Home nu også virker på Samsung Galaxy S4.

Denne påstand skal dog tages med et gran salt. Vi har nemlig selv prøvet at hente Facebook Home ned på en Samsung Galaxy S4, og får blot en meddelelse om, at telefonen ikke er understøttet. Imidertid findes Galaxy S4 i flere udgaver – én med en quad-core Snapdragon 600 processor og én med en ottekernet Exynos-processor – og det er muligt, at det indtil videre blot er Exynos-modellen, som sælges i USA, der understøttes.

Læs også: Prøv Facebook Home allerede nu

Facebook Home har langt fra været den store succes, som Facebook havde håbet på. En særlig Facebook Home-mobil, HTC First, som kommer med app’ens brugerflade præinstalleret, har ikke just været nogen stor salgssucces i de amerikanske butikker. Den største, amerikanske mobiloperatør, AT&T, har således allerede nu nedsat prisen for HTC First til 99 cent!

Ifølge Facebook har en million brugere hentet og installeret Facebook Home på verdensplan, men ingen ved, hvor mange af disse installationer, der bruges aktivt. Det er tænkeligt, at mange brugere har installeret Facebook Home for så blot at deaktivere den nye brugerflade uden at have brugt den mere end et par gange.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top