TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Facebook Home klar til HTC One og (måske ) Samsung Galaxy S4

Nu kan du endelig downloade Facebook Home fra Google Play og (muligvis) få app'en til at køre på din Android mobil.

forfatter
Publiceret 10/05/2013 - 15:41

Da Mark Zuckerberg for over en måned lancerede Facebooks store, mobile tiltag, FaceBook Home, fik vi at vide, at blandt andet HTC One og Samsung Galaxy S4 ville kunne køre den nye, Facebook-centrerede brugerflade. Men indtil nu har det ikke været muligt i praksis.

Godt nok har Facebook Home længe været tilgængelig som download i Google Play, men ingen af de førnævnte flagskibsmodeller har kunnet køre app’en. Selvom begge var på Facebooks officielle liste (se billedet nedenfor) over mobiler, der ville understøtte Facebook Home.

facebook-home-android-models

Men nu skulle det fungere. Det skriver Android Central. Officielt understøttes kun HTC One, men Android Central påstår, at Facebook Home nu også virker på Samsung Galaxy S4.

Denne påstand skal dog tages med et gran salt. Vi har nemlig selv prøvet at hente Facebook Home ned på en Samsung Galaxy S4, og får blot en meddelelse om, at telefonen ikke er understøttet. Imidertid findes Galaxy S4 i flere udgaver – én med en quad-core Snapdragon 600 processor og én med en ottekernet Exynos-processor – og det er muligt, at det indtil videre blot er Exynos-modellen, som sælges i USA, der understøttes.

Læs også: Prøv Facebook Home allerede nu

Facebook Home har langt fra været den store succes, som Facebook havde håbet på. En særlig Facebook Home-mobil, HTC First, som kommer med app’ens brugerflade præinstalleret, har ikke just været nogen stor salgssucces i de amerikanske butikker. Den største, amerikanske mobiloperatør, AT&T, har således allerede nu nedsat prisen for HTC First til 99 cent!

Ifølge Facebook har en million brugere hentet og installeret Facebook Home på verdensplan, men ingen ved, hvor mange af disse installationer, der bruges aktivt. Det er tænkeligt, at mange brugere har installeret Facebook Home for så blot at deaktivere den nye brugerflade uden at have brugt den mere end et par gange.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend