TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Få bedre forbindelse på din iPhone 4S i dag

Apple har udsendt en opdatering til iOS-styresystemet, så nu kan iPhone 4S-ejere få løst problemer med antennen på telefonen.

forfatter
Publiceret 12/02/2013 - 11:42

Kun ganske kort tid efter, at Apple frigav version 6.1 af iOS-styresystemet til deres iPhone-brugere, er en opdatering klar til download – eksklusivt til iPhone 4S.

Ifølge Apple skulle opdateringen til iOS 6.1.1 fikse de forbindelsesproblemer på antennesignalet, som mange brugere har oplevet på iPhone 4S efter seneste softwareopdatering. Om ‘antenneproblemer’ også dækker over det efterhånden velkendte problem med, at flere brugere har svært ved at slå WiFi-knappen til, er uvist.

Hvis din iPhone ikke automatisk gør dig opmærksom på opdateringen, kan du selv sætte den i gang. Det gør du ved at gå i ’Indstillinger’ og ’Softwareopdatering’, hvorefter telefonen automatisk søger efter den nye opdatering og installerer den. Det kan klares direkte på telefonen – du behøver således ikke slutte den til computeren.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend