TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Er dette Samsung Galaxy S IV?

Et kinesisk forum hævder at have billeder af den kommende topmodel fra Samsung. Se dem her.

forfatter
Publiceret 11/03/2013 - 14:40

Der er kun få dage til Samsung officielt lancerer årets store topmodel, Samsung Galaxy S IV, som følger i fodsporerne på Samsungs største smartphone-succes til dato, Samsung Galaxy S III. Nu hævder et kinesisk forum, 52samsung.com, at have taget billeder af den telefon (se galleri under artiklen), vi alle går og venter på. Og selvom den slags påstande som regel skal tages med et gran salt – Samsung er kendt for at være gode til at passe på kommende produkter – så er der et par ting, som indikerer, at billederne kan være af den ægte vare.

For det første passer modelnavnet, som vi tidligere har hørt skulle være GTI9500, og billederne viser også, at telefonen har en Full HD 1080p skærm, 2 GB RAM, Android 4.2.1 og et 13 MP kamera, hvilket også passer med de rygter, vi har skrevet om før.

Vi har dog også før skrevet, at Samsung Galaxy S IV skulle komme med en Exynos 5 Octa processor med otte kerner, hvilket ikke umiddelbart bekræftes på billederne, men det kan være fordi processoren som udgangspunkt kun kører med fire kerner ad gangen. Det er dog ren spekulation fra vores side.

Lyd & Billede er til stede i New York på torsdag under lanceringen af Samsung Galaxy S IV. Følg med her på siden.

Herunder kan du se de kinesiske billeder, som angiveligt forestiller den kommende Samsung topmodel (klik på en thumbnail for at komme i gang):

obj (2) obj obj (1) obj (3) obj (4) obj (5) obj (6) obj (7) obj (8) obj (9) obj (10) obj (11)
<
>

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend