Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Er dette Samsung Galaxy S IV?

Et kinesisk forum hævder at have billeder af den kommende topmodel fra Samsung. Se dem her.

Skrevet af / 11/03/2013 - 14:40
Er dette Samsung Galaxy S IV?

Der er kun få dage til Samsung officielt lancerer årets store topmodel, Samsung Galaxy S IV, som følger i fodsporerne på Samsungs største smartphone-succes til dato, Samsung Galaxy S III. Nu hævder et kinesisk forum, 52samsung.com, at have taget billeder af den telefon (se galleri under artiklen), vi alle går og venter på. Og selvom den slags påstande som regel skal tages med et gran salt – Samsung er kendt for at være gode til at passe på kommende produkter – så er der et par ting, som indikerer, at billederne kan være af den ægte vare.

For det første passer modelnavnet, som vi tidligere har hørt skulle være GTI9500, og billederne viser også, at telefonen har en Full HD 1080p skærm, 2 GB RAM, Android 4.2.1 og et 13 MP kamera, hvilket også passer med de rygter, vi har skrevet om før.

Vi har dog også før skrevet, at Samsung Galaxy S IV skulle komme med en Exynos 5 Octa processor med otte kerner, hvilket ikke umiddelbart bekræftes på billederne, men det kan være fordi processoren som udgangspunkt kun kører med fire kerner ad gangen. Det er dog ren spekulation fra vores side.

Lyd & Billede er til stede i New York på torsdag under lanceringen af Samsung Galaxy S IV. Følg med her på siden.

Herunder kan du se de kinesiske billeder, som angiveligt forestiller den kommende Samsung topmodel (klik på en thumbnail for at komme i gang):

obj (2) obj obj (1) obj (3) obj (4) obj (5) obj (6) obj (7) obj (8) obj (9) obj (10) obj (11)
<
>

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top