TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

En skærmpudser til din smartphone

Japanske Takara Tomy har lavet en minirobot, der kan pudse skærmen på din smartphone og tablet. Mød Auto Mee S.

forfatter
Publiceret 06/02/2013 - 13:34

Er du ekstremt doven – eller bare ekstremt glad for gadgets – er den nye robot Auto Mee S nærmest et must til samlingen.

Den japanske legetøjs- og underholdningsvirksomhedTakara Tomy står bag robotten, der ved at køre rundt på din smartphone eller tablet skrubber touch-skærmen ren for snavs og fedtfingre på mellem fire og otte minutter. Den er smart nok til at holde sig inden for kanterne på din enhed og kan køre på et enkelt AA-batteri i tre timer. Det skriver Engadget.

Selvom det formentlig kun vil tage dig 20 sekunder at pudse din skærm selv med en klud, er den lille automatiske ‘vinduespudser’ alligevel et sjovt stykke legetøj at kaste penge efter.

Og heldigvis skal du ikke grave dybt i lommerne – Auto Mee S koster 17 dollar, eller hvad der svarer til under 100 danske kroner. Til gengæld skal du rejse et smut til Japan, hvor robotten kommer på butikshylderne 28. marts.

Se den i aktion her.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend