Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

En madpakke til mobilen på turen

Løb ikke tør for strøm, når du er længst væk fra stikkontakten. Reservetanken rummer nok strøm til at oplade tre smartphones.

Skrevet af / 20/05/2014 - 12:28
En madpakke til mobilen på turen

Med en smartphone og en mobil højttaler er det let at tage musikken med på skov- og ferieturen. Indtil batteriet er fladt, og festen stopper. PowerBank fra RugGear er oplagt til alle, der færdes langt fra stikkontakter. Power Bank er vand- og støvtæt og kan sagtens tåle at blive tabt undervejs. Batteriet på 6.600 mAh har energi nok til at oplade tre smartphones eller en tablet.

Power Bank er en super-hårdfør strømforsyning, som med en kapacitet på 6.600 mAh rummer energi nok til at oplade op til tre-fire smartphones, en tablet eller en lille laptop.

Opladningen foregår med én mobil enhed ad gangen. Til gengæld passer Power Bank til f.eks. både Apple, Android og Windows-maskiner – blot de har enten iPhone strømstik eller USB-baseret strømforsyning.

Strømforsyningen kan tåle et fald fra 1,5 meters højde på et betongulv uden at gå i stykker. Desuden er Power Bank fuldstændig støv- og vandtæt (efter IP-67 standarden), hvilket bl.a. gør nyheden oplagt til sejlerfolket. Der er indbygget en stærk lommelygte, som gør det nemt at se, når man skal forbinde mobilen og strømforsyningen i mørke.

RugGear RG3301 koster ca. 680 kroner.

ccbbc8_Powerbank_og_ruggear_smartphone_foto_1
Reservebatteriet er lavet af RugGear, som også laver robuste telefoner. Men den kan lade, alt, der har et USB- eller iPhone-stik.

Animal Tech

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top