TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

En hummer til din iPhone

Her kommer et iPhone-etui af den mere utraditionelle slags.

forfatter
Publiceret 02/01/2013 - 12:58

Nej, dette er ingen spøg. Designet af australske Elliot Gorham for Noddy Boffin, vil dette iPhone-etui, formet som en hummer i naturlig størrelse, garanteret få dig til at stikke ud fra mængden.

Mange kan lide Android-telefoner, fordi de let kan skræddersys til en mere personlig brugeroplevelse. Men hvad bliver mere personligt end et iPhone-etui formet som en hummer?

På Noddy Boffins hjemmeside kan du bl.a. læse:

I modsætning til det typiske telefonetui, tilbyder det ikke funktionalitet eller beskyttelse og stil. Funktionen inkluderer: Kamerainkompatibilitet, ergonomisk ubehag, for stort til lommen eller tasken og vigtigst af alt, evnen til at gøre brugeren flov.

Foto: Elliot Gorham (fra Noddy Boffins hjemmeside)

Ideen til Hummer-etuiet i naturlig størrelse er inspireret af Salvador Dalis hummer-telefon (Aphrodisiac telephone) fra 1938. Dalis telefon var af den traditionelle type med nummerskive, hvor en hummerskulptur prydede telefonrøret. Fuldstændig ubrugelig, ikke pæn, men alligevel helt genial.

Salvador Dalis hummertelefon fra 1938.

Det lader ikke til, at det er muligt at bestille produktet endnu. Skulle du af en eller anden grund få lyst til at købet dette etui, for eksempel for at føle dig meget speciel, så følg med på noddyboffin.com. Det afbilledede etui er til iPhone 4 og 4S. Ikke et ord om iPhone 5, desværre…

Hvorfor skal alt absolut være så praktisk? Foto: Elliot Gorham (fra Noddy Boffins hjemmeside).
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend