TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Disse funktioner kom ikke med i iOS 7

Inden lanceringen testede Apple en række nye funktioner, som ikke fandt vej til den endelige version af iOS 7. Se dem her.

forfatter
Publiceret 18/06/2013 - 15:35

Apples nye mobile operativsystem, iOS 7, som blev lanceret på WWDC 2013, byder ikke blot på et totalt redesign, men også på en masse nye funktioner. Herunder Værktøjscenter, der kan trækkes op fra skærmens nederste kant og indeholder alle de apps og indstillinger, man bruger oftest. Læs her om alle funktionerne i iOS 7.

Men ifølge 9to5mac.com har Apple testet en række funktioner, som ikke har fundet vej til den endelige version af iOS 7. De “hemmelige” funktioner er blevet afsløret af Twitter-brugeren Hamza Sood, som har fundet vej til en række gemte indstillinger i iOS 7. Det er ikke blevet afsløret, hvordan man selv kan finde frem til disse indstillinger, hvis man har installeret beta-versionen af iOS 7 på sin iPhone, men i en video (kan ses under artiklen) demonstreres nogle af funktionerne.

Her kan vi se indstillingen, som aktiverer mapper i andre mapper - såkaldte nested folders.
Her kan vi se indstillingen, som aktiverer mapper i andre mapper – såkaldte nested folders.

Og det drejer sig blandt andet om muligheden for at lave undermapper – altså mapper til apps inde i andre mapper med apps – og om at kunne slette præinstallerede apps, man ikke bruger. Altså såsom Aktier, Vejr, Lommeregner, etc. Især sidstnævnte er en funktion, som mange iOS-brugere har ønsket sig, men selvom den altså – tilsyneladende – eksisterer, så skal vi ikke regne med at se den i den endelige udgave af iOS 7. Desværre.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend