TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Dette får Danmark ikke af iOS

Apples nye, mobile operativsystem, iOS 6, kommer med masser af nye funktioner. Desværre er det ikke alle, der virker på dansk.

forfatter
Publiceret 14/09/2012 - 09:31

På lanceringsdagen blev det diskuteret meget, om vi ville få 4G i Danmark eller ej, og det endelige svar er stadig en smule usikkert. Når det gælder hvilke iOS 6-funktioner, der kommer til at fungere i forskellige lande, er det derimod helt klart. Apple er kommet med en detaljeret liste, hvor man sort på hvidt siger ja eller nej til forskellige funktioner.

Det er godt, at vi får trafikinformationer på kortene. Mindre godt er det, at vi stadig ikke kommer til at kunne anvende Siri ej heller diktere på dansk – og ej eller købe tv-serier. Det er bare at krydse fingre for, at nogle af disse funktioner bliver frigivet på et senere tidspunkt.

Kort:
Vi får: Standard kort, satellitkort, rutebeskrivelse, navigation, trafikinformation, lokal søgning og virksomhedspræsentationer og billeder.
Men ikke: 3D-bygninger – undtagen på kortet af indre København.

Siri (stemmestyring og svar):
Vi får ikke: Noget som helst
(dansk sprog, herunder sport, Twitter og Facebook integration, lokal søgning, restaurantinformation, – hverken anmeldelser eller booking, filminformation, – hverken visninger eller booking).

iTunes Store:
Vi får: Musik og film
Men ikke: tv-serier

Diktering:
Får vi ikke

App store:
Vi får: Apps og spil

Hele listen: www.apple.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend