Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Dette får Danmark ikke af iOS

Apples nye, mobile operativsystem, iOS 6, kommer med masser af nye funktioner. Desværre er det ikke alle, der virker på dansk.

Skrevet af / 14/09/2012 - 09:31
Dette får Danmark ikke af iOS

På lanceringsdagen blev det diskuteret meget, om vi ville få 4G i Danmark eller ej, og det endelige svar er stadig en smule usikkert. Når det gælder hvilke iOS 6-funktioner, der kommer til at fungere i forskellige lande, er det derimod helt klart. Apple er kommet med en detaljeret liste, hvor man sort på hvidt siger ja eller nej til forskellige funktioner.

Det er godt, at vi får trafikinformationer på kortene. Mindre godt er det, at vi stadig ikke kommer til at kunne anvende Siri ej heller diktere på dansk – og ej eller købe tv-serier. Det er bare at krydse fingre for, at nogle af disse funktioner bliver frigivet på et senere tidspunkt.

Kort:
Vi får: Standard kort, satellitkort, rutebeskrivelse, navigation, trafikinformation, lokal søgning og virksomhedspræsentationer og billeder.
Men ikke: 3D-bygninger – undtagen på kortet af indre København.

Siri (stemmestyring og svar):
Vi får ikke: Noget som helst
(dansk sprog, herunder sport, Twitter og Facebook integration, lokal søgning, restaurantinformation, – hverken anmeldelser eller booking, filminformation, – hverken visninger eller booking).

iTunes Store:
Vi får: Musik og film
Men ikke: tv-serier

Diktering:
Får vi ikke

App store:
Vi får: Apps og spil

Hele listen: www.apple.dk

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top