Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

De mest populære funktioner tilgængelig for flere

Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.

Skrevet af / 23/09/2020 - 16:00
De mest populære funktioner tilgængelig for flere

Hvordan ved store virksomheder egentlig, hvad forbrugerne gerne vil have? Tja, blandt de hyppigst anvendte værktøjer finder vi algoritmer, som vurderer, hvad den enkelte bruger eller hele målgrupper vil synes om baseret på tidligere adfærd (f.eks. Netflix) eller fokusgrupper, hvor udvalgte forbrugere stilles dybdegående spørgsmål til nye produkter, og deres svar og følelsesmæssige reaktioner observeres, måles og vejes i mindste detalje.

Eller … man kan også bare spørge dem direkte, hvad de godt kunne tænke sig, og det er præcis, hvad Samsung har gjort, da den koreanske elektronikgigant udviklede den såkaldte Fan Edition af Samsung Galaxy S20.

Det er sket på diverse sociale medier, og resultatet er blevet en smartphone med de mest populære funktioner fra Galaxy S20-serien, men til en mere overkommelig pris.

“Galaxy S20 FE er en del af S20-familien og en ægte premium-smartphone, men til en pris, der gør den tilgængelig for flere mennesker. Vi har lyttet til vores Galaxy-brugere og inkluderet de mest værdsatte funktioner i S-serien som tredobbelt kamera, 5G, skærm med 120 Hz og et stort batteri, som du kan regne med hele dagen. Derudover kommer den i seks forskellige eksklusive farver, så alle kan finde en model, der passer til dem,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Samsung Galaxy S20 FE kommer i hele seks farver. Her på billedet er det Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavendel og Cloud Navy. (Foto: Peter Gotschalk)

Konfiguration fra øverste hylde

Skærmens opdateringsfrekvens er altså samme dynamiske 120 Hz, som man allerede kender fra de dyrere modeller i Galaxy Note 20-serien, mens størrelsen er på rimelige 6,5″.

Samsung Galaxy S20 FE kommer i to versioner med hhv. LTE og 5G. Den dyrere 5G-version er udstyret med Qualcomms Snapdragon 865-processor, mens den rene LTE-version kommer med Samsungs egen Exynos 990-processor. Batterikapaciteten er på hele 4500 mAh, og den nye smartphone understøtter både 25W hurtigopladning (oplader må købes separat) samt 15W trådløs opladning.

Med andre ord er den helt grundlæggende konfiguration helt på niveau med Samsungs noget dyrere “ægte” S20-modeller, dog med et sågar større batteri, mens skærmopløsningen (2400 x 1080) er en smule lavere.

Kameraet er heller ikke helt på niveau med de nærmest absurde specifikationer for f.eks. Galaxy S20 Ultra, men mindre kan også gøre det. Således er mobilen udstyret med tre linser (12 MP ultravidvinkel, 12 MP primært og 8 MP tele) samt optisk billedstabilisering og 3x optisk zoom samt 30x hybridzoom.

Det nye kamera understøtter selvfølgelig nattemodus samt Samsungs egen opfindelse “Single Take”, hvor alle kameraets kanoner fyres af på én gang.

Pris og tilgængelighed

Mobilen kommer i versioner med hhv. 128 og 256 GB indbygget lager, der kan udvides med op til 1 TB ved hjælp af eksternt microSD-kort.

Samsung Galaxy S20 FE kan forudbestilles fra den 23. september og har salgsstart den 2. oktober med en vejledende pris fra 5.199 kroner for 4G-versionen med 128 GB lager og fra 5.999 kroner for den 5G-klare version med 128 GB lager. Den nye mobil fås i seks farver: Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavendel, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

Specifikationer

Operativsystem: Android 10
Skærm: 6,5″ Dynamic AMOLED 120 Hz, FHD+ (2400 x 1080), 407 ppi
Processor: Samsung Exynos 990 7 nm 64 bit octa-core / Snapdragon 865 7 nm 64 bit octa-core
Hukommelse: 6-8 GB RAM / 128 GB lager (+ microSD op til 1 TB)
Kameraer: 12 Mp f/1.8 med OIS + 12 Mp f/2.2 123° ultravidvinkel + 8 Mp f/2.4 tele med OIS (primært) / 32 Mp f/2.2 (front)
Trådløst: 5G Sub6 el. 4G/LTE, 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
Mål og vægt: 159,8 x 74,5 x 8,4 mm / 190 g
Batteri: 4500 mAh, 25 W hurtigopladning + 15 W trådløs opladning
Web: samsung.dk

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

0
Scroll to Top