TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bliv opdagelsesrejsende for TomTom

Vær med til at kortlægge en tropisk ø og tjen 75.000 kroner på det. TomTom søger nemlig opdagelsesrejsende til at udforske og kortlægge fem paradisøer!

forfatter
Publiceret 01/06/2012 - 12:29

I dag lancerer TomTom projektet ’Map Paradise’. Det drejer sig om en oplevelse for livet for fem familier eller grupper af venner, der skal tilbringe to uger på en tropisk ø og får 75.000 kroner for at kortlægge den. Projektet ’Map Paradise’ er med til at skabe fem nye navigatørbare kort for henholdsvis Fiji, St. Lucia, Mauritius, Cape Verde og Seychellerne. For at ansøge, skal man blot udfylde en formular på http://map-paradise.tomtom.com/

De heldige vindere får lov til at tage op til fire familiemedlemmer eller venner med, der skal hjælpe med at kortlægge øen. Alle udgifter bliver betalt af TomTom, og hver gruppe får oven i købet 75.000 kroner i præmie. TomTom leder efter personer, der holder af at udforske smukke steder, ikke har noget i mod det skønne vejr og som har en nogenlunde fornuftig retningssans.

De udvalgte til projektet ‘Map Paradise’ skal ganske enkelt køre rundt på øen i en specialudstyret kortlægningsbil. Dette er det allerførste skridt i TomToms kortlægningsproces. Selve kortlægningen kan tage alt fra en dag til to uger, afhængigt af, hvor meget tid man bruger på solbadning, svømmeture og udforskning af øen.

”Det allerførste skridt mod at lave et præcist kort er ordentligt feltarbejde, og det er her, projektet ’Map Paradise’ kommer ind i billedet,” udtaler Corinne Vigreux, managing director for TomTom. ”Dette projekt vil ikke alene skabe fem nye navigatørbare kort – det vil også give folk en unik indsigt i, hvordan vores kort bliver lavet. Og hvilket sted er bedre at begynde kortlægningen end en smuk paradisø.”

En kort film, der introducerer projektet ‘Map Paradise’, og som har yderligere information til ansøgere, kan du se nedenfor.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend