Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Bedre navigation i Google Maps

Google Maps får offline-kort og bedre navigation.

Skrevet af / 12/05/2014 - 13:02
Bedre navigation i Google Maps

Googles kortprogram har længe haft grundlæggende navigation, men den det har haft den begrænsning, at man har været nødt til at være online. Hvis man er udenlands, eller dækningen svigter, ved man således, ikke hvor man skal køre, hvis man bevæger sig væk fra den kortdel, man i øjeblikket er zoomet ind på på mobilen. Det problem løses med den seneste opdatering, som giver adgang til at downloade kort til mobilen.

En række andre forbedringer følger også med. Det betyder for eksempel, at man nu advares om, hvilken vognbane man skal vælge for at ramme en kommende afkørsel. Visningen af alternative ruter og beregnet ankomsttid er også forbedret. Når man skal gemme et kort i mobilen, skal man finde det med søgefunktionen, vise info, og vælge “Gem kort til offline brug”.

2014-05-12-06.19.39

Dine offlinekort og gemte bogmærker synkroniseres mellem dine enheder, hvis du er logget på.

For kollektiv trafik vises også den tid det tager at gå til station eller stoppested, samt hvornår næste tog eller bus afgår.

Hvis du har Uber-app’en installeret, kan du desuden se, om det bedre kan betale sig at bruge en taxi, frem for at rejse med det offentlige.

Google Maps i Play Store eller App Store.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top