TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple opdaterer alt

Næsten da...

forfatter
Publiceret 05/06/2012 - 23:22

Amerikanske 9to5mac.com har gode kilder hos Apple. Det håber vi i hvert fald, for de mange rygter, som netmediet i går bragte til torvs om kommende opdateringer til diverse Apple-produkter, som vi angiveligt kan vente os i forbindelse med næste uges store Apple-begivenhed, WWDC, får helt ærligt vores mundvand til at løbe i stride strømme.

Fire ud af fem
Apple har fem Mac-serier: MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini og Mac Pro. Ifølge 9to5mac.com kan vi se frem til markante opdateringer af alle produktserier undtagen Mac Pro.

Det har allerede været fremme, at MacBook Pro skulle komme i en udgave med retina-skærm, men nu gættes der på, at det samme kommer til at gælde MacBook Air. De meget populære iMacs får næppe retina-skærm – i stedet gættes der på, at de nye modeller vil blive baseret på Intels Ivy Bridge arkitektur. Det mest usikre rygte er, at det samme kommer til at gælde for de kommende Mac mini-computere.

iOS 6
Der er også en ny version af Apples mobile operativsystem, iOS, på vej. Den nye udgave kommer til at hedde iOS 6, og rygterne siger nu, at brugerne fremover vil kunne anvende stemme-værktøjet Siri på iPad, og at iOS nu endelig får Facebook-integration, når iOS 6 bliver rullet ud til brugerne.

Mere ved vi først i næste uge, når World Wide Developer Conference løber af staben fra 11. juni.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend