Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple opdaterer alt

Næsten da...

Skrevet af / 05/06/2012 - 23:22
Apple opdaterer alt

Amerikanske 9to5mac.com har gode kilder hos Apple. Det håber vi i hvert fald, for de mange rygter, som netmediet i går bragte til torvs om kommende opdateringer til diverse Apple-produkter, som vi angiveligt kan vente os i forbindelse med næste uges store Apple-begivenhed, WWDC, får helt ærligt vores mundvand til at løbe i stride strømme.

Fire ud af fem
Apple har fem Mac-serier: MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini og Mac Pro. Ifølge 9to5mac.com kan vi se frem til markante opdateringer af alle produktserier undtagen Mac Pro.

Det har allerede været fremme, at MacBook Pro skulle komme i en udgave med retina-skærm, men nu gættes der på, at det samme kommer til at gælde MacBook Air. De meget populære iMacs får næppe retina-skærm – i stedet gættes der på, at de nye modeller vil blive baseret på Intels Ivy Bridge arkitektur. Det mest usikre rygte er, at det samme kommer til at gælde for de kommende Mac mini-computere.

iOS 6
Der er også en ny version af Apples mobile operativsystem, iOS, på vej. Den nye udgave kommer til at hedde iOS 6, og rygterne siger nu, at brugerne fremover vil kunne anvende stemme-værktøjet Siri på iPad, og at iOS nu endelig får Facebook-integration, når iOS 6 bliver rullet ud til brugerne.

Mere ved vi først i næste uge, når World Wide Developer Conference løber af staben fra 11. juni.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top