TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple: Normalt med ridser

Senior Vice President of Marketing hos Apple, Phil Schiller, afviser at gøre noget ved, at især den sorte iPhone 5 får ridser og skrammer på de dele, der er fremstillet af aluminium.

forfatter
Publiceret 26/09/2012 - 13:43

Den sorte iPhone 5-model har kanter og bagside fremstillet af anodiseret aluminium. Flere kunder klager over, at materialet let bliver ridset, hvilket sågar afdækker en anden farve – nemlig sølv – under den ellers mørkegrå aluminiumsoverflade.Det fik en frustreret iPhone 5-køber til at skrive en email til Philip Schiller, som er øverste marketingchef for Apple. Alex, som kunden hedder, spurgte, om Apple havde tænkt sig at gøre noget ved problemet, men fik blot det lakoniske svar, at ”ethvert produkt fremstillet af aluminium kan få ridser eller hakker, der afslører den naturlige sølvfarve under overfladen.”.

”Det er normalt,” afslutter marketingchefen den kortfattede email, som du kan se på billedet herunder:Her kan du se to videoer, som begge handler om aluminiumsbagsiden på iPhone 5. Den første er en ”ridse-test” fra iFixit, mens video nummer 2 forklarer processen bag anodiseret aluminium, som Apple bruger til fremstillingen af mange af deres produkter.

Kilde: 9to5mac.com

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend