Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple: Normalt med ridser

Senior Vice President of Marketing hos Apple, Phil Schiller, afviser at gøre noget ved, at især den sorte iPhone 5 får ridser og skrammer på de dele, der er fremstillet af aluminium.

Skrevet af / 26/09/2012 - 13:43
Apple: Normalt med ridser

Den sorte iPhone 5-model har kanter og bagside fremstillet af anodiseret aluminium. Flere kunder klager over, at materialet let bliver ridset, hvilket sågar afdækker en anden farve – nemlig sølv – under den ellers mørkegrå aluminiumsoverflade.Det fik en frustreret iPhone 5-køber til at skrive en email til Philip Schiller, som er øverste marketingchef for Apple. Alex, som kunden hedder, spurgte, om Apple havde tænkt sig at gøre noget ved problemet, men fik blot det lakoniske svar, at ”ethvert produkt fremstillet af aluminium kan få ridser eller hakker, der afslører den naturlige sølvfarve under overfladen.”.

”Det er normalt,” afslutter marketingchefen den kortfattede email, som du kan se på billedet herunder:Her kan du se to videoer, som begge handler om aluminiumsbagsiden på iPhone 5. Den første er en ”ridse-test” fra iFixit, mens video nummer 2 forklarer processen bag anodiseret aluminium, som Apple bruger til fremstillingen af mange af deres produkter.

Kilde: 9to5mac.com

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Scroll to Top