Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple: Normalt med ridser

Senior Vice President of Marketing hos Apple, Phil Schiller, afviser at gøre noget ved, at især den sorte iPhone 5 får ridser og skrammer på de dele, der er fremstillet af aluminium.

Skrevet af / 26/09/2012 - 13:43
Apple: Normalt med ridser

Den sorte iPhone 5-model har kanter og bagside fremstillet af anodiseret aluminium. Flere kunder klager over, at materialet let bliver ridset, hvilket sågar afdækker en anden farve – nemlig sølv – under den ellers mørkegrå aluminiumsoverflade.Det fik en frustreret iPhone 5-køber til at skrive en email til Philip Schiller, som er øverste marketingchef for Apple. Alex, som kunden hedder, spurgte, om Apple havde tænkt sig at gøre noget ved problemet, men fik blot det lakoniske svar, at ”ethvert produkt fremstillet af aluminium kan få ridser eller hakker, der afslører den naturlige sølvfarve under overfladen.”.

”Det er normalt,” afslutter marketingchefen den kortfattede email, som du kan se på billedet herunder:Her kan du se to videoer, som begge handler om aluminiumsbagsiden på iPhone 5. Den første er en ”ridse-test” fra iFixit, mens video nummer 2 forklarer processen bag anodiseret aluminium, som Apple bruger til fremstillingen af mange af deres produkter.

Kilde: 9to5mac.com

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top