Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

App tegner dine lydbeskeder

Med PhonoPaper kan du indtale hemmelige beskeder og skrive dem ud. App'en aflæser billededet, og dekoder det tilbage til lyd.

Skrevet af / 23/05/2014 - 14:52
App tegner dine lydbeskeder

At se lyd i form af bølger på skærmen eller som noder på ark er ingenting i sammenligning med faktisk at skrive sin stemme ud på papir og bagefter høre den blive gengivet fra en app.

PhonoPaper er resultatet af grundig kodning og evaluering af lyde. Med din mobiltelefon kan du indtale en besked og sende den som en billedfil til en anden, som har samme app installeret. Billedfilen kan så dekodes tilbage til lyd.

Gratis
PhonoPaper er gratis og findes til både Android og iOS.

På videoen herunder ser du app’ens udvikler Alexander Zolotov demonstrere sit vidunderbarn. Når man tænker på, at der er tale om lyd, der er oversat fra en analog udskrift, er det imponerende sager.

Tegn dine egne lyde
I app’en kan du også vælge blanke graf-ark, som du kan bruge til at tegne dine egne lyde, eller du kan tage billeder af hvad som helst og få dem tolket som lyd.

Hvad skal sådan en app så gøre godt for? Til det spøger vi: Hvad skal Songify eller AutoRap gøre godt for? Nogle apps er bare sjove at bruge, hvad enten de kan kaldes nyttige eller ej. Og specielt når det er gratis!

Kilde: TheVerge

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top