TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

2.000 kroners supermobil til Danmark?

Xiaomi Mi-Two er navnet på en kinesisk smartphone i topklassen. Men prisen er i bund, og nu rygtes det, at den kinesiske producent vil ind på det europæiske marked. Kina er ikke stort nok!

forfatter
Publiceret 21/08/2012 - 01:51

En for de fleste europæere fuldkommen ukendt, kinesisk smartphone-producent, Xiaomi, har lanceret en mobiltelefon, som sparker r*v på alt, hvad vi i dag kan købe af smartphones i butikkerne. I hvert fald hvis man nøjes med at kigge på de rene specifikationer. Prisen er alligevel på under 2.000 danske kroner, og nu skriver Engadget, at Xiaomi har planer om at gå ind på det europæiske marked allerede til næste år! Det vides ikke med sikkerhed, men den amerikanske teknologi-blog regner med, at det vil ske i første halvdel af året.

Vi har da lov at håbe, for Xiaomi Mi-Two, som er den nye models betegnelse, har imponerende specifikationer, der bør kunne få mundvandet til at løbe især på fans af Googles mobile styresystem, Android.

Alene skærmen får os til at hæve øjenbrynene. Den er fremstillet af Sharp og er af typen IPS på 4,3”. Opløsningen er på 1280 x 720 pixels, hvilket giver 342 ppi. Det gør skærmen skarpere end selv Apples retina-skærm!

Herudover byder Xiaomi Mi-Two på en Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1,5 GHz quad-core processor samt en Adreno 320 GPU. Skal man tro producenten kan denne kombination flytte lige så mange polygoner per sekund som en Xbox 360.

Og så er den altså Android-baseret og leveres med den nyeste version 4.1 også kaldet Jelly Bean.Her er de øvrige specifikationer:

  • 2 GB RAM
  • 16 GB lagerplads
  • 8 MP kamera med f/2.0-objektiv og 27 mm vidvinkel, 2 MP frontkamera
  • 2000 mAh batteri, men kan også leveres med 3000 mAh, hvilket gør telefonen 2 mm tykkere
  • MHL-port (HDMI-udgang via micro USB)
  • Wi-Fi Display (overfører skærmbillede til anden enhed via Wi-Fi Direct meget lig Apple AirPlay)
  • Dobbelt antenne
  • HSPA+, GPS
  • 145 gram, 126 x 62 x 10 mm

Kilder:
DinSide.no
Engadget

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend