Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer efterfølgeren til HTC One

Den anmelderroste topmodel fra taiwanesiske HTC får nu en efterfølger, der præsenteres den 25. marts. Her er hvad vi ved indtil nu.

Skrevet af / 19/02/2014 - 16:42
Nu kommer efterfølgeren til HTC One

Så dukkede der endelig en email op i indbakken fra HTC. Den taiwanesiske mobilproducent holder lav profil på årets store mobilmesse, Mobile World Congress, der løber af stablen i Barcelona i næste uge. I stedet for bliver pressen bedt om at “save the date” – sætte kryds i kalenderen – den 25. marts fra klokken 16, engelsk tid, hvor HTC i London vil præsentere “én af årets spændende nyheder”.

Denne email dukkede i går op i redaktionens indbakke. HTC inviterer til pressemøde den 25. marts.
Denne email dukkede i går op i redaktionens indbakke. HTC inviterer til pressemøde den 25. marts.

Vi tillader os at gætte på, at det er opfølgeren til HTC One, firmaets anmelderroste topmodel, der også blev kåret som Årets Gadget af Lyd & Billede i 2013, som er på trapperne.

Noget officielt navn på efterfølgeren kendes ikke endnu. Kodenavnet er HTC M8, og der gættes på, at navnet kan blive HTC One 2 eller HTC One+, omend ingen af disse navne er særlig mundrette.

Til gengæld har nettet gennem længere tid floreret med rygter om den kommende HTC topmodel , og derfor tør vi godt allerede nu kaste os ud i at gætte på, hvad HTC vil vise frem om en god måneds tid i London.

Først og fremmest får HTC M8 formentlig den helt nye Snapdragon 805 processor under skærmen. Skærmen vokser fra 4,7” til 5” (med QHD 2560 x 1140 pixel opløsning), og 3 gigabyte ram sørger sammen med processoren for ydelse i topklassen. Telefonen får naturligvis den nyeste Android version 4.4 KitKat samt en ny udgave af HTC Sense-brugerfladen.

Denne hjemmeskærm - angiveligt et eksempel fra den kommende HTC Sense-brugerflade - dukkede for nylig op på evleaks' Twitter-profil.
Denne hjemmeskærm – angiveligt et eksempel fra den kommende HTC Sense-brugerflade – dukkede for nylig op på evleaks’ Twitter-profil.

Telefonen får angiveligt hele to kameralinser og -sensorer, hvilket skulle forbedre autofokus, billedkvalitet og dybde.

Lyd & Billede er naturligvis på plads ved lanceringen i London den 25. marts.

Kilder: CNET, TechRadar

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top