Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Las Vegas-turen aflyst: CES 2021 bliver en ren digital messe

Coronapandemien sætter en stopper for næste års CES-messe, som i stedet bliver en ren digital affære.

Skrevet af / 29/07/2020 - 15:25
Las Vegas-turen aflyst: CES 2021 bliver en ren digital messe

Elektronikmessen International CES (tidligere kendt som Consumer Electronics Show) er blandt de største og mest toneangivende messer af sin art. Over 10.000 forhandlere, udstillere og pressefolk – deriblandt dele af L&B-redaktionen – valfarter hvert år til Las Vegas for at få indblik i årets kommende tech-trends.

Næste år må vi imidlertid blive hjemme foran PC-skærmen!

CES 2021 går digitalt

CES 2021 bliver nemlig en heldigital affære: Det oplyste arrangøren CTA (Consumer Technology Association) i en pressemeddelelse 28. juli. Messehallerne i selveste “Sin City” er dermed lukket, og messen afholdes udelukkende i form af eksklusive digitale præsentationer, webinarer og andre streamede events.

Årsagen til det digitale skift er naturligvis coronapandemien, som hærger verden over og nu særligt i USA.

“Midt i pandemien og den stigende globale sundhedsmæssige bekymring omkring spredning af COVID-19 er det simpelthen ikke muligt at samle titusindvis af mennesker i Las Vegas i begyndelsen af januar 2021 på en tryg måde,” siger Gary Shapiro, administrerende direktør i brancheorganisationen CTA. “Ved at gå over til en heldigital platform i 2021 kan vi levere en unik oplevelse, der hjælper vores udstillere med at få kontakt til eksisterende og nye målgrupper.”

At det fysiske show nu bliver aflyst, er utvivlsomt et skud for boven for arrangørerne, men også for hotel- og konferencebranchen i Las Vegas, der allerede ligger i ruiner som følge af pandemien.

Dermed bliver der altså ingen Las Vegas-tur for L&B-redaktionen lige med det første, men om knap en måned tager vi turen til Berlin! Da løber den traditionsrige IFA-messe efter planen af stablen, men også den i en stærkt reduceret variant i forhold til tidligere år.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lige om lidt går det løs i Las Vegas

Hold styr på dit helbred

Det smarteste køleskab, vi har set

Bybil på strøm

Radioen som aldrig løber tør for strøm

Et TV, du kan se på - og igennem

Hørepropper med tabsfri CD-lyd

Glem 85", nu gælder det 98"

Så billigt får du ikke 150 tommer

JBL's soundbars kan noget helt særligt

Tjek LG's 97-tommers OLED!

IFA-nyheder fra Samsung

0
Scroll to Top