TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Endelig i stereo

Skotske Revo laver fine radioer, men først nu i SuperSystem kan man få dem med både stereolyd, streaming og DAB.

SuperConnect blev Årets radio i 2014, og den er stadig en af ​​de bedste DAB-radioer, du kan købe, hvis lydkvaliteten er vigtig. Men den er samtidig relativt lille, og passer bedre i køkkenet end i stuen.

Det kan blive anderledes nu med den større stereo-version, kaldet SuperSystem.

Læs testen af ​​SuperConnect her.

Den er egentlig et lille stereoanlæg med streaming og indbygget radio. Faktisk både FM, DAB+ radio og internetradio, og det kan sammenkobles med andre trådløse højttalere i hjemmet til en multiromløsning, som man kan oprette og styre med en app.

Man kan også tilslutte den til hjemmenetværket, så man kan streame fra bærbar computer eller en musikserver. Desuden er der Bluetooth-streaming direkte fra din telefon eller tablet. Streaming med Spotify Connect er også integreret i systemet.

Imens Super Connect har et enkelt højttalerelement, har SuperSystem to flade 3,5″ BMR-elementer og en subwoofer på undersiden, som givetvis leverer meget mere lyd end de små radioer.

Super System koster ca. 7.000 kroner, og fås i valnød, hvid/sølv, sort/sølv og sort/grå. Den kommer i butikkerne i løbet af efteråret.

IFA_stereo_dab2
Oppefra, med uret: SuperConnect i valnød, den samme i sort og grå, SuperSignal i sort og sølv, SuperConnect i sort og sølv – og det nye SuperSystem i mat hvid og sølv. Foto: Lasse Svendsen, Lyd & Billede.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.