Her er pladespilleren til Sonos-anlægget!

Flexson VinylPlay er en digital pladespiller, som integreres med Sonos for at streame lyden fra LP'er rundt i hjemmet.

Britiske Flexson har skabt sig en niche ved at producere tilbehør til de trådløse Sonos-produkter, som for eksempel fiffige stativer.

Digital pladespiller
Nu kommer Flexson med sit mest spændende produkt til dato, nemlig en digital pladespiller. Dvs, den er jo analog som alle andre, men i signalkæden sidder en A/D-konverter, som digitaliserer musiksignalet, som derefter bliver gjort klar til sin videre trådløse færd via hjemmenetværket. Gennom et Sonos-anlæg, forstås.

Pladespilleren skal kobles direkte til enten en højttaler af typen Sonos Play:5, en Sonos Connect mediafspiller, eller Sonos Connect:Amp streaming-forstærker. Herefter kobles den trådløst til alle andre Sonos-produkter.

Fungerer med normal stereo og pc
Alternativt kan pladespilleren kobles direkte til et traditionelt stereoanlæg eller et par aktive højttalere, og takket være sin digitale konverter kan den også tilsluttes en pc direkte, så man kan rippe pladesamlingen over til digitale musikformater.

Men det, der betager os allermest, er dog stadig det faktum, at vi nu endelig kan få lyden fra vore dyrebare vinylplader trådløst streamet til hele hjemmet.

Og vi loves desuden god lydkvalitet:

“Indtil nu har digitale pladespillere enten været billige USB-afspillere med dårlig lyd, som kan ødelægge dine plader, eller audiofile pladespillere, som typisk er dyre,” siger David Cain, salgs- og markedschef hos Flexson.

“Vi bestemte os for at udvikle noget bedre: en digital, Sonos-venlig pladespiller som giver super lydkvalitet, men er enkel at bruge og lækker at se på.”

Pris og tilgængelighed
Flexson VinylPlay lanceres i løbet af september til 329 engelske pund eller ca. 3.200 kroner. Hvorvidt Sonos-importørerne i Hi-Fi Klubben, vil tage pladespilleren ind i sortimentet, vil vise sig.

flexson.com

Les videre
Exit mobile version