High-End 2015 München

Hegel ligger ikke på den lade side. De har udsendt deres barskeste integrerede forstærker hidtil - H360 med DAC.
forfatter

Den kommende H360 leverer den samme effekt som den udgående H300. En fænomenal integreret forstærker, som vi testede for tre år siden.

Begge er kraftige 250 W intergrerede forstærkere med AirPlay og indbygget DAC. Men i opbygning har den nye H360 intet til fælles med sin forgænger.

Hegel-H360-bak

Alt i H360 er nyt: DAC’en er baseret på den nyeste generation af D/A-konvertere fra AKM, og alt imens effekten er den samme, er stømkapaciteten øget med 50 procent. Sammen med en meget højere dæmpningsfaktor (kontrol af elektromagnetisk feedback fra højttalere), skal det give en langt bedre kontrol over tungtdrevne højttalere.

Alt dette vil vi finde ud af i en kommende test, som vi allerede har booket. Hegel H360 kommer til at koste omkring 35.000 kroner, når den er i butikkerne dette efterår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.