Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2019: Nu bliver din dørspion digital

Ud med den gamle dørspion og ind med den nye, digitale løsning fra Ring, som med Ring Door View Cam vil sikre de mange mennesker, som bor i lejlighed.

Skrevet af / 08/01/2019 - 01:05
CES 2019: Nu bliver din dørspion digital

Firmaet Ring har allerede lanceret en række digitale sikkerhedsløsninger til hjemmet, som almindelige forbrugere kan installere derhjemme uden eksperthjælp. Herunder Ring Video Doorbell 2, som vi testede før jul.

Men hvis du bor i lejlighed i en almindelig beboelsesejendom, kan det alligevel være svært at få lov til at opsætte sikkerhedskameraer og videobaserede ringeklokker, så Rings produkter har mest været henvendt til husejere eller andre, der bor i hus.

Altså lige indtil nu. For på CES 2019 i Las Vegas har Ring netop lanceret Door View Cam, en digital dørspion, som erstatter den gammeldags, analoge model.

(Foto: Ring)

Ifølge Rings pressemeddelelse skulle den nye, intelligente sikkerhedsenhed være nem at installere, og “kræver ikke, at man borer eller ændrer sit hjem eller dør permanent.”

For at installere enheden fjerner man ganske enkelt den eksisterende dørspion, installerer Door View Cam i stedet på hver side af døren, sætter de genopladelige batterier i samt den flytbare frontplade, og man vil have ændret din gamle dørkikkert til et smart sikkerhedskamera, lover Ring i pressemeddelelsen.

(Foto: Ring)

Ring Door View Cam vil indeholde bevægelsessensor, to-vejs samtaleanlæg, HD video, et udskifteligt, genopladeligt batteri samt sensor for aktivitet ved døren, private zoner og nattesyn.

Ring lover, at Door View Cam kommer på markedet i både Danmark, Norge og Sverige i løbet af 2019. Indtil videre oplyses blot en listepris i svenske kroner på SEK 1.999, hvilket svarer til cirka 1.460 danske kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top