Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Lysstærk portrættele til Canon

Samyangs 85 mm er både kompakt, lysstærk og overkommelig.

Skrevet af / 02/07/2018 - 00:19
Lysstærk portrættele til Canon

Samyang AF 85 mm f/1.4 EF, der er lavet til Canon-kameraer, er udstyret med støjsvag autofokus og beskyttet mod støv og regnbyger.

Det relativt kompakte objektiv vejer 485 gram og er 72 mm langt. Filterdiameteren er 77 mm, og det er ikke så underligt, da lysstyrken er kække f/1.4.

(Foto: Samyang)

Bokeh

Det giver som regel nydelig bokeh – uskarp baggrund – som isolerer motivet i billederne godt. Objektivet er tænkt til portrætfotografering, men 85 mm er en brændvidde, der kan anvendes til meget andet.

Objektivet – der både passer til full-frame-kameraer som Canon EOS 5D Mark IV og til APS-C-kameraer – har en Dual LSM (Linear Supersonic Motor) fokusmotor med intern fokusering samt flerlags UMC (Ultra Multi Coating) antirefleksbelægning, som dæmper strølys og sørger for god kontrast og farvegengivelse.

Samyang AF 85 mm f/1.4 til Canon EF kommer til salg i løbet af juli og vil koste ca. 5.000 kroner med modlysblænde.

(Foto: Samyang)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top