Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Leica Noctilux-M f0.95/50 ASPH Titan-objektiv

Dyrt og eksklusivt.

Skrevet af / 16/09/2023 - 11:05
Leica Noctilux-M f0.95/50 ASPH Titan-objektiv

Leica er kendt for kvalitet, især optisk kvalitet, men også mekanisk kvalitet. Som følge heraf er Leica-objektiver relativt dyre, men dette sætter rekord.

I hvert fald for 50 mm-objektiver.

Læs også Se mere med sort-hvid Før farvefilm fandtes der kun sort-hvid. Her er det digitale kamera, der ikke tager farvebilleder.

Leica Noctilux-M f0.95/50 ASPH Titan, som det hedder, er en grå titaniumversion baseret på det allerede velkendte Noctilux-M f0.95/50 ASPH.

Der er ikke foretaget nogen optiske ændringer, eller mekaniske ændringer for den sags skyld, andet end at erstatte stål med titanium.

(Foto: Leica)

Alle, der har fotograferet med et Noctilux-M f0.95/50, kan bevidne den optiske kvalitet, som er både høj og tiltalende. Det gælder især objektivets tegning af slørede områder, bokeh, som er i en klasse for sig selv.

Noctilux kommer med et unikt serienummer indgraveret og vil kun være tilgængelig i 100 eksemplarer på verdensplan til den ikke ubetydelige sum af 16.500 Euro.

(Foto: Leica)

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top