Nyhed

Urbanista Los Angeles spiller uendelig længe

De nye hovedtelefoner fra Urbanista oplades med solceller.
forfatter

Urbanistas nye trådløse, støjreducerende hovedtelefoner hedder Los Angeles, fordi dér skinner solen hele tiden. Lettere omskrevet kunne man sige, at Urbanista Los Angeles spiller hele tiden, og det er heller ikke langt fra sandheden.

For med solceller på hovedbøjlen absorberer de energi og holder den gående, så længe der er lys.

 

Hovedtelefonerne anvender et solcellemateriale fra svenske Exeger kaldet Powerfoyle, som er en lysfølsom folie, der er i stand til at generere ladestrøm til batterierne. Urbanista hævder, at man kan oplade med både sollys udenfor og lys indendørs, og kun 1000 lux skulle være nok. En time i solen skal give tre timers spilletid, og batterikapaciteten er opgivet til 50 timer.

Hvis det er overskyet, giver en time udendørs to timers spilletid, for mindre lys genererer selvfølgelig mindre strøm.

Hovedtelefonerne har aktiv støjreduktion og medhør i form af den såkaldte Ambient Sound Mode, og de kan også oplades via en USB-C-port.

Urbanista Miami sætter ny standard i klassen Aktiv støjreduktion i trådløse hovedtelefoner plejer at koste mere end dette.

Prisen er opgivet til 1.499 kroner, og Urbanista Los Angeles er i butikkerne i god tid, før det bliver sommer.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.