TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tråd uden tråd fra Marshall

Vild batteritid i Major II Bluetooth, Marshalls første trådløse hovedtelefoner.

For et år siden kom den opdaterede Major II-hovedtelefon, som lovede ekstra meget luftguitar. Og nu kappes kablerne helt med Major II Bluetooth.

Foto: Marshall
Foto: Marshall

Det mest bemærkelsesværdige ved dem er, at batteriets levetid er på øreringende 30 timer! Og skulle du have kræfter til at køre dem tør for batteri, kan du tilslutte strømkablet og fortsætte med at lytte. En dejlig feature er, at andre kan tilslutte deres hovedtelefoner til Major II Bluetooth, så man kan dele sin musik.

Men de har også apt-X, og i følge vores første prøvelytning har de fået en rigtig god lyd. Ligesom sine kablede søskende har Major II BT en reel bas, der passer godt til mærkets rockimage.

Foto: Marshall
Foto: Marshall

De har også indbygget mikrofon, så man kan modtage opkald, og alt styres med en lille joystick-lignende knap på den ene ørekop. Ørekopperne er godt polstrede, og vi fandt dem virkelig behagelige. Praktisk nok er hovedtelefonen sammenklappelig, så den ikke fylder så meget plads i tasken.

De udsendes næste fredag, ​​og vil koste omkring 1.200 kroner.

www.marshallheadphones.com

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.