TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Støjreducerende fra Creative

Creative udvider nu sin Aurvana-serie med et par nye letvægts-hovedtelefoner til rejsebrug.

forfatter
Publiceret 04/05/2016 - 08:30

Aurvana ANC-hovedtelefonerne er udviklet til folk på farten, så man kan lytte til musik, se film eller game uden at blive forstyrret af udefrakommende støj. De har aktiv støjreduktion og op til 40 timers batteritid.

Hovedtelefonerne er desuden udstyret med et flettet 2-stiks lydkabel med indbygget mikrofon, så man nemt kan besvare opkald.

Hovedtelefonerne har en høvedbøjle i stål, beklædt med kunstlæder. Ørekopperne, der er af over-ear-typen, kan foldes fladt sammen, og der medfølger et hårdt rejseetui.

Fakta

  • Drivere: 40 mm
  • Frekvensresområde: 20Hz – 20kHz
  • Støjreduktion: Aktiv,-18dB
  • Hovedtelefontype: Over-ear
  • Vægt: 170 g
  • Kabel: 1,5 m, aftageligt, flettet
  • Batteritid 40 timer
  • Ørekopper: Memoryskum/kunstlæder

Pris og tilgængelighed
Creative Aurvana ANC kan købes online på www.creative.com til 1.049 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend