Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Skull-IQ: Skullcandys smarteste hørepropper

De koster ikke meget, men Skullcandy Skull-IQ har alligevel fået smartere stemmestyring end de fleste. Hvis man altså kan engelsk.

Skrevet af / 02/10/2021 - 21:06
Skull-IQ: Skullcandys smarteste hørepropper

Skullcandy er kendt for hørepropper og hovedtelefoner til under en tusse, og de helt trådløse hørepropper Skull-IQ er ingen undtagelse i den henseende.

Trods en pris på kun 80 dollars – som vi regner med kan oversættes til omkring 650 kroner her til lands – har den amerikanske producent stoppet stemmestyring i, som de lover er mere intuitiv end den metode, der bruges til at aktivere mobilens indbyggede stemmestyring (Google Assistant eller Apples Siri).

(Foto: Skullcandy)

Hey Skullcandy

Man siger bare “Hey Skullcandy” for at aktivere stemmestyring. Derefter kan man bede hørepropperne om at starte eller stoppe musikken, besvare eller afvise indgående opkald eller aktivere funktionen Stay-Aware, hvis man vil lukke mere af omgivelserne ind gennem hørepropperne. Man kan endda åbne Spotify ved bare at sige “Hey Skullcandy: Spotify”.

Læs også Stadig blandt vores favoritter Trådløs rækkevidde i top, helstøbt pasform – og meget fængende lyd.

Tilsvarende funktionalitet kan Android-brugere ganske vist få med hørepropper eller hovedtelefoner, der understøtter knapfri stemmestyring, med et “Hey Google!”. Og Apple-brugere kan bare sige “Hej Siri”, hvis de bruger hørepropper eller hørebøffer fra Apple eller Beats. Men stemmestyringen på Skull-IQ fungerer på tværs af platforme, så vi tænker, at der er et reelt behov.

(Foto: Skullcandy)

Til aktiv brug

Skull-IQ har ørebøjler for mere sikker pasform og henvender sig dermed til aktive brugere. Med IP55-certificering kan de til en vis grad tåle vand og støv – og dermed også saltvand.

Batterilevetiden for Skullcandy Skull-IQ er opgivet til ti timer i selve hørepropperne og yderligere 34 timer fra det bærbare etui. Som er ret stort, for at det kan rumme bøjlerne. Ti minutters opladning i etuiet giver to timers afspilning i propperne.

Hørepropperne kan software-opdateres gennem luften (OTA), og de bruger Bluetooth 5.2 til tilslutning.

Lydmæssigt lader det ikke til, at Skull-IQ understøtter andre codecs end SBC.

skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Lyd & Billede
Scroll to Top