TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Skull-IQ: Skullcandys smarteste hørepropper

De koster ikke meget, men Skullcandy Skull-IQ har alligevel fået smartere stemmestyring end de fleste. Hvis man altså kan engelsk.

forfatter
Publiceret 02/10/2021 - 21:06

Skullcandy er kendt for hørepropper og hovedtelefoner til under en tusse, og de helt trådløse hørepropper Skull-IQ er ingen undtagelse i den henseende.

Trods en pris på kun 80 dollars – som vi regner med kan oversættes til omkring 650 kroner her til lands – har den amerikanske producent stoppet stemmestyring i, som de lover er mere intuitiv end den metode, der bruges til at aktivere mobilens indbyggede stemmestyring (Google Assistant eller Apples Siri).

(Foto: Skullcandy)

Hey Skullcandy

Man siger bare “Hey Skullcandy” for at aktivere stemmestyring. Derefter kan man bede hørepropperne om at starte eller stoppe musikken, besvare eller afvise indgående opkald eller aktivere funktionen Stay-Aware, hvis man vil lukke mere af omgivelserne ind gennem hørepropperne. Man kan endda åbne Spotify ved bare at sige “Hey Skullcandy: Spotify”.

Læs også Stadig blandt vores favoritter Trådløs rækkevidde i top, helstøbt pasform – og meget fængende lyd.

Tilsvarende funktionalitet kan Android-brugere ganske vist få med hørepropper eller hovedtelefoner, der understøtter knapfri stemmestyring, med et “Hey Google!”. Og Apple-brugere kan bare sige “Hej Siri”, hvis de bruger hørepropper eller hørebøffer fra Apple eller Beats. Men stemmestyringen på Skull-IQ fungerer på tværs af platforme, så vi tænker, at der er et reelt behov.

(Foto: Skullcandy)

Til aktiv brug

Skull-IQ har ørebøjler for mere sikker pasform og henvender sig dermed til aktive brugere. Med IP55-certificering kan de til en vis grad tåle vand og støv – og dermed også saltvand.

Batterilevetiden for Skullcandy Skull-IQ er opgivet til ti timer i selve hørepropperne og yderligere 34 timer fra det bærbare etui. Som er ret stort, for at det kan rumme bøjlerne. Ti minutters opladning i etuiet giver to timers afspilning i propperne.

Hørepropperne kan software-opdateres gennem luften (OTA), og de bruger Bluetooth 5.2 til tilslutning.

Lydmæssigt lader det ikke til, at Skull-IQ understøtter andre codecs end SBC.

skullcandy.eu

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend