TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Shure med high-end ørepropper

Shure SE846 er så langt fra almindelige ørepropper, som du kan forstille dig. Med fire elementer inkluderet subwoofer og justerbar klang, kan de være en drøm for rejsende musikelskere.

forfatter
Publiceret 27/05/2013 - 16:23

Indtil videre har vi ikke hørt middelmådige hovedtelefoner eller in-ear hovedtelefoner fra Shure. Derfor tror vi, SE846 bliver en værdig topmodel, i hvert fald hvis den er bedre end de fantastiske SE315. Som vi har tester her.

Da de puttes ind i øret, lukkes øregangene og propperne dæmper støj med så meget som 37 decibel. Et eget baselement sørger for, at du lægger godt mærke til bassen. Resten af frekvensområdet dækkes af tre elementer fordelt på bas, mellemtone og diskant.

Et lavpasfilter gør det muligt at dæmpe bassen -3 dB ved 90 hz og -10 dB ved 250 hz, samtidig med at tre medfølgende filtre til at skrue på spidsen, ændrer klangbalancen. I tre retninger. Varm, balanceret eller lys.

Man kan lægge de aftagelige kabler – som her er kevlarforstærket, bag øret for bedre bærekomfort.

SE846 er til salg fra juni, prissat til 999 USD eller cirka 6.000 kroner, når de kommer på vore kanter.

shure0509-3

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend