Nyhed

Sennheiser HD 25 Limited Edition

Ikoniske hovedtelefoner i specialudgave.
forfatter

De er blevet brugt på TV, af DJ’s, i lydstudier og private hjem verden over i 30 år. De ikoniske HD 25 fra Sennheiser er måske verdens mest udbredte professionelle hovedtelefoner og findes i mange varianter. Også som headset med mikrofon.

Denne variant, derimod, kommer i et begrænset antal på 25.000 styk og markerer, at Sennheiser fylder 75 år.

(Foto: Sennheiser)

HD 25 Limited Edition er let genkendelige med den todelte hovedbøjle og de små, lukkede ørekopper med gule puder. Hentet fra en anden Sennheiser-legende, HD 414.

Her er puderne i kunstlæder, som er mere holdbart, og ikke skum som på HD 414.

(Foto: Sennheiser)

Jubilæumsmodellen har de samme drivere indeni som de almindelige HD 25 og en god følsomhed på 120 dB. Lyden er kendetegnet af en udpræget tight bas, en klar mellemtone, åben lyd og et meget tydeligt stereoperspektiv.

De almindelige sorte HD 25 koster omkring en tusse, og kvaliteten er upåklagelig til prisen. Sennheiser HD 25 Limited Edition koster det samme og kommer i en cool retro-emballage.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Som jeg læser det kan man bestille et sæt HD25 og MÅSKE modtage en special edition udgave. Man er ikke sikker på noget som helst

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.