Search
Generic filters

Sennheiser HD 25 Limited Edition

Ikoniske hovedtelefoner i specialudgave.

De er blevet brugt på TV, af DJ’s, i lydstudier og private hjem verden over i 30 år. De ikoniske HD 25 fra Sennheiser er måske verdens mest udbredte professionelle hovedtelefoner og findes i mange varianter. Også som headset med mikrofon.

Denne variant, derimod, kommer i et begrænset antal på 25.000 styk og markerer, at Sennheiser fylder 75 år.

(Foto: Sennheiser)

HD 25 Limited Edition er let genkendelige med den todelte hovedbøjle og de små, lukkede ørekopper med gule puder. Hentet fra en anden Sennheiser-legende, HD 414.

Her er puderne i kunstlæder, som er mere holdbart, og ikke skum som på HD 414.

(Foto: Sennheiser)

Jubilæumsmodellen har de samme drivere indeni som de almindelige HD 25 og en god følsomhed på 120 dB. Lyden er kendetegnet af en udpræget tight bas, en klar mellemtone, åben lyd og et meget tydeligt stereoperspektiv.

De almindelige sorte HD 25 koster omkring en tusse, og kvaliteten er upåklagelig til prisen. Sennheiser HD 25 Limited Edition koster det samme og kommer i en cool retro-emballage.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
1 kommentar

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Bang & Olufsen Beoplay H95

  Vejl.pris 6000 kr Fornemme støjdæmpere fra B&O

  JBL Club One

  Vejl.pris 2699 kr JBL blander sig i toppen

  Shure Aonic 50

  Vejl.pris 3200 kr Hele stjernehimlen åbenbarer sig

  Sony WH-1000XM4

  Vejl.pris 2800 kr Den nye konge af støjreduktion
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.