Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Redmi Buds 5 i både almindelig og Pro-version

Kinesiske Redmi lancerer to hørepropper som alle har råd til - begge med støjreduktion

Skrevet af / 20/01/2024 - 13:05
Redmi Buds 5 i både almindelig og Pro-version

Xiaomis datterselskab Redmi er kendt for prisvenlige mellemklassemobiler. I går præsenterede de deres nye Redmi Note 13-serie, og i dag er tilbehøret ankommet. Det er både et smartwatch og to modeller af hørepropper.

(Foto: Redmi)

Redmi Buds 5

Den almindelige model har støjreduktion på op til 46 dB og har tre forskellige støjreduktionsindstillinger. Fra Xiaomi Earbuds-app’en kan du også indstille tre forskellige gennemsigtighedsindstillinger, så du kan vælge, hvor meget du vil høre eller ikke høre. I app’en kan du også indstille lyden, som du vil have den. Hørepropperne har en batterilevetid på op til 10 timer, og sammen med opladningsetuiet kan du få 40 timers brug.

(Foto: Redmi)

Redmi Buds 5 Pro

Den lidt dyrere model tilbyder en mere effektiv støjreduktion på op til 52 dB, igen med tre indstillinger for støjreduktion og gennemsigtighed. Det betyder, at du kan dæmpe så meget, som du vil, eller lade omgivende støj slippe igennem, når du vil. Der er også LDAC-lydcodec for bedre trådløs lydkvalitet. Det nævnes også, at der er en “adaptiv AI-tilstand”, hvad det så end betyder. Igen får du 10 timers batteritid, og hvis du oplader dem i etuiet, får du i alt 38 timer.

Læs også Ny Redmi Note 13-serie lanceret Her er hele fire modeller, der tilbyder AMOLED-skærme, hurtig opladning og kameraer på op til 200 Mp.

Pris og tilgængelighed

Redmi Buds 5 fås i farverne Sky Blue, hvid og sort og kommer til at koste omkring 299 kroner.

Redmi Buds 5 Pro fås i farverne Aurora purple, Moonlight white og Midnight black. Den vejledende pris er 499 kroner og fås hos udvalgte forhandlere.

 

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Scroll to Top