Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Razer klipper kablerne helt

Razer Hammerhead True Wireless X er bittesmå - men de bliver med garanti ikke overset.

Skrevet af / 12/06/2021 - 07:00
Razer klipper kablerne helt

Helt trådløse hovedtelefoner ser vi masser af. På stort set daglig basis. Men ingen som dem, Razer nu har introduceret.

Razer Hammerhead True Wireless X er traue wireless-hørepropper i ægte gamingstil. De er konstrueret til at skille sig ud fra mængden med oplyste grønne LED-touchkontroller.

Propperne er Bluetoothbaserede, men skulle med en latenstid på 60 ms være optimerede til spil på smartphones, tablets, laptops og konsoller. Driverne er 13 mm, hvilket er stort i in-ear-sammenhæng.

De brugerdefinerede baggrundsbelyste LED-touchkontroller på hver høreprop giver hurtig adgang til de mest anvendte funktioner såsom styring af opkald, lydstyrkekontrol eller aktivering af spiltilstand.

Den nye Razer Audio App, der lanceres sammen med Hammerhead True Wireless X, giver brugerne mulighed for at finjustere lydbilledet, tilpasse lyseffekter og lysstyrke og omstille berøringsbevægelser. Battritiden er op til 24 timers og op til 28 timer med lyset slukket. Vi må dog antage, at dette er medregnet batteritiden i opladsningsetuiet.

Prisen er EUR 88,99 (ca. 675 kroner)

(Grafik: Razer)

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Technics lover de klareste samtaler

Dali lancerer high-end hovedtelefoner

B&O i Barbie-pink

Audeze laver professionelle hovedtelefoner, du har råd til

Rumlig lyd? Så tjek disse hovedtelefoner!

Billigere støjdæmpning

Scroll to Top