TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Razer klipper kablerne helt

Razer Hammerhead True Wireless X er bittesmå - men de bliver med garanti ikke overset.

forfatter
Publiceret 12/06/2021 - 07:00

Helt trådløse hovedtelefoner ser vi masser af. På stort set daglig basis. Men ingen som dem, Razer nu har introduceret.

Razer Hammerhead True Wireless X er traue wireless-hørepropper i ægte gamingstil. De er konstrueret til at skille sig ud fra mængden med oplyste grønne LED-touchkontroller.

Propperne er Bluetoothbaserede, men skulle med en latenstid på 60 ms være optimerede til spil på smartphones, tablets, laptops og konsoller. Driverne er 13 mm, hvilket er stort i in-ear-sammenhæng.

De brugerdefinerede baggrundsbelyste LED-touchkontroller på hver høreprop giver hurtig adgang til de mest anvendte funktioner såsom styring af opkald, lydstyrkekontrol eller aktivering af spiltilstand.

Den nye Razer Audio App, der lanceres sammen med Hammerhead True Wireless X, giver brugerne mulighed for at finjustere lydbilledet, tilpasse lyseffekter og lysstyrke og omstille berøringsbevægelser. Battritiden er op til 24 timers og op til 28 timer med lyset slukket. Vi må dog antage, at dette er medregnet batteritiden i opladsningsetuiet.

Prisen er EUR 88,99 (ca. 675 kroner)

(Grafik: Razer)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend