Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Poly Voyager Free 60+: udfordrer AirPods Pro

Poly vil tage kampen op med de bedste hørepropper med de nye Voyager Free 60+. Som kan mange tricks, bl.a. har ladeetuiet en OLED-skærm.

Skrevet af / 16/06/2023 - 12:20
Poly Voyager Free 60+: udfordrer AirPods Pro

HP-ejede Poly, som er en sammenlægning af Plantronics og Polycom, fokuserer primært på headsets til kontorbrug. Og med hørepropperne Voyager Free 60+ har talekvalitet og komfort under kontorarbejde da også været i fokus. Men det samme siges om lydkvaliteten ved afspilning af musik, og støjreduktionen skulle være blandt markedets smarteste.

Beskytter mod vind

Såkaldt “WindSmart-teknologi” skal give ekstra god dæmpning af vindstøj. Dette er den største udfordring for hørepropper og hovedtelefoner, men Poly hævder at have fundet en god løsning på problemet. Den generelle støjreduktion skal også være god.

Hørepropperne har også både omgivelseslyd og såkaldt sidetone, som gør, at du kan høre din egen stemme under digitale samtaler.

Poly voyager-free-60-carbon-black
Foto: Poly

OLED-skærm

På det trådløst opladelige ladeetui finder du en OLED touchskærm, og her kan du f.eks. vælge mellem forskellige støjprocesseringer, ligesom du kan skifte mellem to tilsluttede enheder direkte på skærmen. Skærmen viser også opkaldsdetaljer.

Skærmen styrer kun enkelte funktioner, for fuld funktionalitet anbefales det at hente Poly Lens-app’en.

Læs også Dem alle vil have Forbrugerne afskrækkes ikke af det mærkelige design, men flokkes omkring Apples AirPods. Og Pro-udgaven er endnu bedre – på alle måder.

Husker otte enheder

To enheder kan altså tilsluttes samtidig, men derudover husker Voyager Free 60+ op til otte tilsluttede enheder, så man hurtigt kan koble sig på, når man er i nærheden.

En Bluetooth-adapter medfølger i æsken, så hørepropperne kan tilsluttes en PC uden indbygget Bluetooth.

Poly voyager-free-60-white-female-lifestyle
Foto: Poly

Analog tilslutning

Men endnu federe er det måske, at hørepropperne kan tilsluttes analoge lydkilder. Der medfølger nemlig et analogt lydkabel med 3,5 minijack i den ene ende og USB-C i den anden. USB-stikket sættes i etuiet, mens minijack’et f.eks. kan sættes i underholdningspanelet på flyet eller i hovedtelefonindgangen på et stereoanlæg. Etuiet vil konvertere lyden fra analog til trådløs og sende den videre til hørepropperne. Tilsvarende funktionalitet får man også i Bowers & Wilkins PI7, som for nylig er lanceret i S2-udgave.

Poly Voyager Free 60+: pris og tilgængelighed

Hørepropperne kan fås nu til en ret klækkelig pris på ca. 3.000 kroner. Vi har selvfølgelig bestilt et par til test.

Har du ikke brug for OLED-skærmen på etuiet, fås der også en enklere variant ved navn Voyager Free 60, som er et par hundrede kroner billigere.

Mere info: poly.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

Trådløse hørepropper til jul: De 10 bedste køb

Køb støjdæmpende hovedtelefoner til jul

Apple sælger USB-C ladeetui separat

Har du set den slags hørepropper før?

Hørepropper - med 8K-lyd?

0
Scroll to Top