Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Pioneer lover overlegen lydkvalitet i klubben

Masser af nye hovedtelefoner - både til at proppe i øret og sætte udenpå.

Skrevet af / 14/04/2014 - 12:13
Pioneer lover overlegen lydkvalitet i klubben

Pioneer lancerer fire hovedtelefoner for klubdanserne, bestående af to over ear-modeller og to in ear-modeller.

Pioneer_klokker
Pioneer SE-MX9 og SE-MX7

Flagskibet: SE-MX9
Flagskibet hedder SE-MX9. Den har som mål at give den bedst mulige klublyd, takket være to solide 50 mm-drivere. Teknologien har modellen arvet fra de klassiske HDJ-2000 DJ-hovedtelefoner, som mange DJ’s i verden sætter deres lid til.

Med SE-MX9 har Pioneer valgt at føre komforten et trin videre med en ny hovedbøjle, som er udviklet til at give bedre kontaktflade med hovedet. hvilket igen skulle resultere i en stabil og meget komfortabel tilpasning, der får brugeren til at glemme, at han har hovedtelefoner på. Ifølge Pioneers pressemeddelelse.

SE-MX9 er udstyret med et 1,2 meters snoningsfrit og aftageligt D-formet kabel med integreret mikrofon og fjernbetjening. Øreklokkene er bygget i aluminium og kan vælges i farverne Bright Silver, Indigo Black og Bright Copper. Tilbehør inkluderer bæretaske, en ekstra to meters ledning til hjemmebrug, en flyadapter og en 6,3 mm fuldstørrelse jackstikadapter.

SE-MX7
SE-MX7 har hele to højttalerenheder til hvert øre – en 40 mm for mellemtone og bas og en mindre diskant. Målet er at genskabe klublydoplevelsen på mest mulig dynamisk vis. I tillæg har hovedtelefonerne såkaldt Advanced Bass Level Control, som betyder, at bassen kan justeres uafhængigt ved at dreje på justeringen på venstre ørekop.

Også SE-MX7 har en hovedbøjle med en form, som maksimerer kontaktfladen med hovedet for en stabil og komfortabel tilpasning. Kommunikationen med resten af verden varetages med en integreret mikrofon og indbygget fjernbetjening på ledningen. Hovedtelefonerne er tilgængelige i Mat Hvid, Mat Sort, Mat Blå & Mat Orange. Bæretaske er inkluderet.

Pioneer_propper
Pioneer SE-CX9 og SE-CX8.

Ørepropper
Ørepropperne SE-CX9 og SE-CX8 er lavet til at levere det samme lydtryk som på diskoteket. Baselementerne er monteret bagest i ørepropperne, og Pioneer lover et enestående bastryk, på linje med det, som man kender fra natklubberne. SE-CX9 adskiller sig fra SE-CX8 med sin tovejskonstruktion med balanceret armatur. I modsætning til en normal membran benyttes her et bevægeligt, magnetisk armatur, der er udformet sådan, at det kan bevæge sig inden for magnetens felt. Balanceret armatur har potentielt renere lyd end et vanlig dynamisk element.

Læs også: Test af Ortofon e-Q5

SE-CX8 har dynamiske elementer, og er også en tovejskonstruktion med separat bas og diskant. Vi loves “en fantastisk lytteoplevelse,  som ikke ligner den måde, som man hører musik med traditionelle hovedtelefoner”.

Begge ørepropmodeller har både mikrofon og fjernbetjening på kablet. Kablet er også her aftageligt og snoningsfrit. Der medfølger desuden tre udskiftelige gummipropper i forskellige størrelser, samt et beskyttende etui.

SE-CX8 er tilgængelig i Bright Silver, Indigo Black og Bright Copper. SE-CX9 har aluminiumsskal i en dyb sølvfarve med røde detaljer.

Priser og lanceringsdato er endnu ukendte.

pioneer.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top