TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Onkyo-propper helt uden tråd

Onkyo klipper den sidste ledning i sine in-ear.

Hvis du vælger dine hovedtelefoner efter hvad, der ser sejest og mest imponerende ud, skal du nok kigge et andet sted, for Onkyos nye trådløse in-ear-hovedtelefoner W800BT er så små, at de stort set er usynlige: blot 3×2 cm.

Størrelsen til trods lover pressemeddelelsen, at lyden fra de bittesmå Bluetooth-ørepropper er naturlig og velafbalanceret.

Onkyo er, som flere andre, gået hele vejen i trådløshedens navn. Der er overhovedet ingen kabler – og de to ørepropper arbejder selvstændigt, men forbindes trådløst til hinanden og til alle enheder via Bluetooth.

Den højre har indbygget mikrofon, så man håndfrit kan besvare telefonopkald blot ved et let tryk med fingeren på den. Du tænder også med et fingerknips.

Foto: Onkyo/Gibson
Onkyo W800BT her vist i overnaturlig størrelse. Foto: Onkyo/Gibson

Hovedtelefonerne bærer navnet Onkyo, men udviklet af Gibson Brands, der også står bag mærkerne Philips, Philips Fidelio, Gibson, GoGear, Tascam, TEAC og Cerwin Vega.

 Fakta:

  • 8,6 mm neodynamiske højtalere
  • Lukket akustisk arkitektur
  • Følsomhed 107 dB
  • Impedans 16 ohm
  • Frekvensområde: 6 Hz-22kHz
  • Op til 3 timers musik/taletid
  • Op til 40 timers standby
  • Opbevaringsæsken er samtidig en powerbank med kapacitet til fem opladninger.

Onkyo W800BT koster 2.499 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.