Search
Generic filters

Nye top-hovedtelefoner fra B&W

Bowers & Wilkins præsenterede nye ANC-modeller og nogle interessante in-ear-modeller.

Fire nye hovedtelefoner var på menuen, da Bowers & Wilkins torsdag inviterede til lancering af nyheder. Lanceringen fandt sted i Londons City-distrikt.

Som man kunne forvente, var der nye ANC-modeller på programmet. Støjreducerende luksus-hovedtelefoner er den store slagmark blandt hovedtelefonproducenter lige nu, og Bowers & Wilkins’ hidtidige ANC-topmodel, PX, havde to år på bagen.

B&W PX5 on-ear med ANC. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

 

Nyhederne har fået navnene PX7 og PX5, og er henholdsvis en over-ear og en on-ear-model. Begge med ANC. Begge lover også trådløs overførsel i HD-kvalitet takket være  en ny aptX Adaptive-codec. Stilmæssigt ligner de nye modeller B&W PX, men der eksperimenteres med nye materialer i form af kulstof/plast-composit, som skulle være lige så solidt som aluminium, men langt lettere, og nanocoating på stoffet, som skal gøre det modstandsdygtigt overfor vand, snavs og olie.

Topmodellen PX7, over-ear med ANC og en pris, der matcher andre luksushovedtelefoner med støjdæmpning. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

 

Vi hørte begge modeller kort på pressemødet, og uden ar kunne sige noget definitivt om kvaliteten, lød det helt sikkert lovende. Vi vender tilbage med tests, når testeksemplarerne ankommer. Skandinaviske priser er ikke kendt endnu, men PX7 skal koste EUR 399, og PX5 EUR 299.

Bowers & Wilkins viste også to trådløse in-ear-hovedtelefoner, PI3 og PI4. Designet er sporty på en måde, vi ikke før har set fra B&W (som ikke har lavet hovedtelefoner i dette segment tidligere), men der gemmer sig interessant teknologi bag den pangfarvede gummicoating: Propperne er tovejs med en dynamisk driver til bassen og et balanceret element til diskanten. Og med separate forstærkere til hvert element! De lød umiddelbart så godt, at man næsten kunne overveje at tage en løbetur…

annonce
Sportshovedtelefoner fra B&W. Det er da en nyhed. Og med bi-amping! Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

 

annonce

Ingen true wireless

Noget, som vi til gengæld ikke fik at se, var true wireless-hovedtelefoner, som er den næststørste slagmark, efter ANC. Der bliver givetvis arbejdet på sagen i Bowers & Wilkins’ udviklingsafdeling – men ingen produkter i denne omgang. Meldingen er, at det ikke er lykkedes at opnå tilstrækkelig god synkronisering mellem de to kanaler til at opfylde firmaets kvalitetskrav.

Vi så også nye modeller i Formation-serien, som lød rigtig lovende. Dem vender vi tilbage til, når vi har mere information.

Nye modeller i Formation-serien. Foto: John Alex Hvidlykke, L&B

annonce
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Timekettle M2

  Vejl.pris 800 kr Din egen tolk direkte i øret

  HiFiMAN HE-1000se

  Vejl.pris 27650 kr Det rene vanvid – men åh, så dejligt!

  Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

  Vejl.pris 2750 kr Sved og løb kabelfrit med B&O

  JBL Live 300TWS

  Vejl.pris 1199 kr Prop hi-fi i øret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.