Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nye hørepropper fra Jabra velegnet til fjern- og hybridarbejde

Jabra lancerar Jabra Evolve2 Buds, et par ægte trådløse propper designet til fjern- og hybridarbejde.

Skrevet af / 28/10/2022 - 08:15
Nye hørepropper fra Jabra velegnet til fjern- og hybridarbejde

Virtuelle møder er i disse tider en del af hverdagen, og derfor lancerer Jabra nu Evolve2 Buds. Disse trådløse hørepropper er designet til at øge koncentrationen og forbedre samarbejdet for dem, der ikke bare sidder ét sted og arbejder.

– Den verden, vi lever i i dag, har fået os til at længes efter frihed og fleksibilitet til at kunne arbejde hvor som helst. Samtidig har vi også lært en del af vores Hybrid Ways of Working 2022-undersøgelse om, hvilken rolle teknologi spiller for at øge medarbejdernes inklusion i hybridarbejde. Med alt dette i tankerne ønskede vi med Jabra Evolve2 Buds at skabe et produkt, der giver professionelle mulighed for at lyde og fremstå professionelle på farten, siger Holger Reisinger, SVP hos Jabra.

Jabra Evolve2 Buds
Takket være en dongle som tilsluttes til computeren, har Evolve2 Buds ifølge producenten en stabil opkobling og mulighed for øget mobilitet. (Foto: Jabra)

En trådløs rækkevidde på op til 20 meter giver dig mulighed for, at bevæge dig rundt i hjemmet, eller i hybride eller fjerntliggende arbejdsmiljøer, uden at gå på kompromis med opkaldskvaliteten. For øget fleksibilitet kan de forbindes til to enheder på samme tid.

Hørepropperne er certificeret til virtuelle mødeplatforme som Microsoft Teams og Zoom. De har 5 timers taletid, og i alt 33 timers batteri inklusive opladningsetui, hvilket skulle betyde, at du kan komme igennem mindst ét ​​møde uden at skulle lade op.

Evolve2 Buds har justerbar ANC-teknologi (Active Noise Cancellation) for at kunne lukke liv og bevægelse ude under fjern- eller hybridarbejde. Du kan justere ANC efter dine lyttepræferencer, blokere alle eksterne lyde og minimere forstyrrelser, uanset hvor du arbejder. Evolve2 Buds har også en tilpasningstestfunktion kaldet MyFit, samt SafeTone med PeakStop, som skal sikre forbedret høreværn, og siges at give den mest optimale tilpasning til dine ører, og dermed giver den bedste personlige ANC-oplevelse.

Jabra MultiSensor Voice

Der bruges blandt andet en kombination af fire mikrofoner og knogleledningssensorer, således at brugeren tydeligt kan høre de andre deltagere i samtalen. På denne måde får du så høj og støjfri en kvalitet i opkaldsoplevelsen som muligt.

Tilgængelighed og pris

Jabra Evolve2 Buds vil være tilgængelige fra slutningen af november, med en vejledende pris på 1.930 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Lyd & Billede
Scroll to Top