TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny undersøgelse afslører dine True Wireless-lyttevaner

Vi bruger hørepropperne til en del mere end blot at lytte til musik.

JBL har netop lavet en dugfrisk forbrugerundersøgelse om lytteadfærd for brugere af True Wireless høreproper i aldersgruppen 14-35 årige i Europa, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Og de opsigtsvækkende resultater viser, at vi bruger øretelefonerne til en del mere end blot at lytte til musik.

Over 50% af de adspurgte indrømmer således, at de bruger True Wireless hørepropper uden at afspille noget, for at kunne ignorere mennesker omkring sig!

Pigerne er lidt værre til dette end fyrene, da 54% af pigerne svarer ja til dette spørgsmål, hvorimod 45% af fyrene går til bekendelse.

28% beholder i øvrigt deres hørepropper i ørerne, mens de spiser med andre.

Endvidere indrømmer hele 52% af 14-35 årige, at de ville lede efter en mistet høreprop, hvis den faldt i en mudderpøl. 35% ville endda også forsøge at fiske den op af toilettet.

Alle data er udledt fra en undersøgelse foretaget i 2020 af JBL med over 2.277 respondenter i alderen 14-35 i Europa.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.