TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nuforce for kræsne

Ud over det forgyldte logo, ser NuForces lukkede hovedtelefoner temmelig stealth-agtige ud. Lyden derimod…..

forfatter
Publiceret 07/01/2013 - 16:40

Med sortlakerede, lukkede øreklokker i letmetal, skal HP-800 være lige godt egnet i hjemmestudiet, som til finlytning for kræsne entusiaster. God støjdæmpning og komfort skal gøre det behageligt at lytte længe og godt, og ifølge NuForce er hovedtelefonerne trimmet til præcis lydgengivelse, med minimal forvrængning og hurtig dynamik.

Ørepuderne er betrukket i blødt kunstskind, og 40 mm elementer, drevet af neodymiummagneter, skal række over et bredt frekvensområde. Med relativt lav følsomhed på 91 dB og 32 ohms modstand er det sandsynligt, at de trives bedre på en hovedtelefonforstærker end direkte på en smartphones 3,5 mm hovedtelefonstik.Specifikationer:

Driver Størrelse: 40mm
Impedans: 32 ohm, +/-15%
Frekvensområde: 20 – 20k Hz
Nominel Effekt: 20 mW
Max. Input Power: 30 mW

Pris: 1.095 kroner

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend