TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kommer hovedtelefonerne fra Marley

Bob Marley er blandt de efterhånden mange berømte musikere, som lægger navn til hovedtelefoner. Nu kommer de til vores breddegrader.

forfatter
Publiceret 15/11/2012 - 12:52

House of Marley er selskabet bag produkterne, som kontrolleres af de efterladte efter Bob Marley. Nu kommer tre serier fra House of Marley. Jammin´, Freedom og Destiny hit.

Serierne består af hovedtelefoner, ørepropper og dockinghøjttalere, alle med en miljøvenlig profil. Bygget i bæredygtige materialer.– Vores mål er at skabe en bedre verden og sprede vores fars vision om ”One World, one love”. Dette gør vi ved at tilbyde miljøvenlige produkter, som repræsenterer de værdier, vores familie gerne vil dele med resten af verden. Det har været en lærerig oplevelse at tage House of Marley fra land til land og selv se, hvordan det universelle budskab om fred, kærlighed og fælleskab modtages uafhængig af både sprog og kultur, siger Bob Marleys søn, Rohan Marley, i en pressemeddelelse på vegne af Marley-familien.

En andel af salget går til 1love.org, som er en velgørende organisation, startet af Marley-familien. 1love.org arbejder for ungdom, miljø og fred over hele verden. Intet mindre.Blandt de mange modeller findes der hovedtelefoner med støjdæmpende egenskaber, ørepropper og øreklokker i træ, og mange af modellerne findes i farverige udgaver, men nogle af dem, som Destiny her, er mere klassisk i form og design.Bag of Rythm er det træffende navn på denne bærbare dockinghøjttaler, som er en af de mange festlige produkter fra House of Marley.

House of Marley er tilgængelig hos de store kæder i Skandinavien.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend