Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nu kommer hovedtelefonerne fra Marley

Bob Marley er blandt de efterhånden mange berømte musikere, som lægger navn til hovedtelefoner. Nu kommer de til vores breddegrader.

Skrevet af / 15/11/2012 - 12:52
Nu kommer hovedtelefonerne fra Marley

House of Marley er selskabet bag produkterne, som kontrolleres af de efterladte efter Bob Marley. Nu kommer tre serier fra House of Marley. Jammin´, Freedom og Destiny hit.

Serierne består af hovedtelefoner, ørepropper og dockinghøjttalere, alle med en miljøvenlig profil. Bygget i bæredygtige materialer.– Vores mål er at skabe en bedre verden og sprede vores fars vision om ”One World, one love”. Dette gør vi ved at tilbyde miljøvenlige produkter, som repræsenterer de værdier, vores familie gerne vil dele med resten af verden. Det har været en lærerig oplevelse at tage House of Marley fra land til land og selv se, hvordan det universelle budskab om fred, kærlighed og fælleskab modtages uafhængig af både sprog og kultur, siger Bob Marleys søn, Rohan Marley, i en pressemeddelelse på vegne af Marley-familien.

En andel af salget går til 1love.org, som er en velgørende organisation, startet af Marley-familien. 1love.org arbejder for ungdom, miljø og fred over hele verden. Intet mindre.Blandt de mange modeller findes der hovedtelefoner med støjdæmpende egenskaber, ørepropper og øreklokker i træ, og mange af modellerne findes i farverige udgaver, men nogle af dem, som Destiny her, er mere klassisk i form og design.Bag of Rythm er det træffende navn på denne bærbare dockinghøjttaler, som er en af de mange festlige produkter fra House of Marley.

House of Marley er tilgængelig hos de store kæder i Skandinavien.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top