TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Næste iPhone uden stik til hovedtelefoner

Juhuuu, flere adaptere!

forfatter
Publiceret 01/12/2015 - 18:53

Apple har ligesom lagt stilen med MacBook, der kun kommer med én USB-C indgang og ellers ingen fysiske tilslutningsmuligheder.

Skal vi tro på Macotakara, bliver det også tilfældet med næste års iPhone, som kan komme uden et dedikeret stik til hovedtelefoner. I stedet vil Apple levere mobilen med et helt nyt sæt in-ear hovedtelefoner, som passer i telefonens lightning-indgang.

Hvilket vil sige, at du skal have fat i en adapter, hvis du vil bruge den næste iPhone med andre hovedtelefoner end Apples egne.

Men hvad i alverden er meningen med galskaben? Jo, skriver Macotakara, et stik mindre betyder mere plads inde i mobilen. Desuden giver det nye muligheder at koble hovedtelefonerne til en dataport i stedet for en ren lydudgang – for eksempel kan hovedtelefon-producenter nemmere udstyre deres hovedtelefoner til iPhone med lydforbedrende teknologi.

Og med et rent digitalt signal er man heller ikke længere afhængig af mobilens egen DAC, hvilket alt andet lige også bør føre til bedre lyd.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
T+A hovedtelefoner: Topmodellen er en drøm Når T+A laver hovedelefoner, så tager de opgaven alvorligt. Topmodellen Solitaire P er det rene kunstværk.
Mere tilgængelige hovedtelefoner fra Meze Med 109 Pro ønsker Meze at tilbyde mange af kvaliteterne fra sine flagskibe til en meget lavere pris
10 helt trådløse hørepropper til under en tusse Hvilke trådløse hørepropper er bedst, når man allerhelst vil bruge pengene på noget helt andet? Og bør man prioritere støjreduktion i budgetklassen? Læs vores test!
Endelig lancerer de trådløse hørepropper med støjdæmpning Beyerdynamic Free Byrd er utroligt nok deres første helt trådløse hørepropper.
Ingen ferie uden et par af disse hovedtelefoner Musik er vigtigt hele året, men specielt om sommeren er hovedtelefoner et must. Her er vores favoritter med støjreduktion.
Endelig CD-kvalitet via Bluetooth! NuraTrue Pro er de første trådløse hørepropper med aptX Lossless.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend