Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Næste iPhone uden stik til hovedtelefoner

Juhuuu, flere adaptere!

Skrevet af / 01/12/2015 - 18:53
Næste iPhone uden stik til hovedtelefoner

Apple har ligesom lagt stilen med MacBook, der kun kommer med én USB-C indgang og ellers ingen fysiske tilslutningsmuligheder.

Skal vi tro på Macotakara, bliver det også tilfældet med næste års iPhone, som kan komme uden et dedikeret stik til hovedtelefoner. I stedet vil Apple levere mobilen med et helt nyt sæt in-ear hovedtelefoner, som passer i telefonens lightning-indgang.

Hvilket vil sige, at du skal have fat i en adapter, hvis du vil bruge den næste iPhone med andre hovedtelefoner end Apples egne.

Men hvad i alverden er meningen med galskaben? Jo, skriver Macotakara, et stik mindre betyder mere plads inde i mobilen. Desuden giver det nye muligheder at koble hovedtelefonerne til en dataport i stedet for en ren lydudgang – for eksempel kan hovedtelefon-producenter nemmere udstyre deres hovedtelefoner til iPhone med lydforbedrende teknologi.

Og med et rent digitalt signal er man heller ikke længere afhængig af mobilens egen DAC, hvilket alt andet lige også bør føre til bedre lyd.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top