Miljøvenlige hovedtelefoner

Grape er et nyt hovedtelefonmærke, hvor god lyd og miljøbevidsthed skal gå hånd i hånd. De er lavet af træ og ser meget tiltalende ud.

Hovedtelefonerne og ørepropperne er lavet af naturlige materialer, hvor forskellige træsorter dominerer. Firmaet bag donerer én dollar for hver solgt hovedtelefon til organisationer, som arbejder for at forhindre træfældning i truede miljøer.

Grapes hovedtelefoner leveres i fire forskellige træsorter og koster mellem 250 og 700 kroner. Indvendig er de bestykket med tilpassede elementer, som skal give naturlig lyd huset i naturlige materialer. Og vi må medgive, at de ser lækre ud.

Den kablede model, Q300, er vist i ibenholt-udførelse og er en kompakt model, som kan klappes sammen og er tilpasset mobiltelefoner. Og har mikrofon, således at man kan tage imod opkald, uden at tage hovedtelefonerne af. Q310 hedder topmodellen, hovedtelefonen øverst, i bambus. Den har aftageligt kabel og større øreklokker for bedre bærekomfort og lyd. Og kan klappes sammen til en lille bold.

To ørepropper findes også, I110 og I100, selvfølgelig i træ, og leveres også i to miljøvenlige kartoner, med silikonepropper, bæretaske og en lille nøglering.

Grape hovedtelefoner

Les videre
Exit mobile version