TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Marshall jubilerer

De super cool Marshall hovedtelefoner kommer i en jubilæumsudgave med tunet lydbillede og eksklusive detaljer.

forfatter
Publiceret 09/11/2012 - 13:52

Marshall er bedst kendt for deres velrenommerede guitarforstærker, men som alle andre laver de også hovedtelefoner. Og der er ikke megen tvivl om, at Marshall-hovedtelefonerne ser cool ud. Stofbetrækket på indersiden af øreklokkerne er da også hentet fra grillen på guitarforstærkeren.

Major 50 FX markerer, at det 50 år siden, Marshall startede i London i 1962 og har forgyldte detaljer, som viser, at det er en jubilæumsudgave, samt et re-tunet lydbillede.Marshall har lagt vægt på fyldig klang med tryk og en tilsyneladende behagelig, varm klangbalance.

Hovedtelefonerne har knapper og mikrofon på ledningen, som gør det muligt at styre musik og samtaler, når hovedtelefonerne er tilsluttet en iPhone.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend