Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Logitech Zone True Wireless: Hørepropper til kontoret

Logitech Zone True Wireless skal give dig professionel samtalekvalitet, samtidig med at du tager dig godt ud i videosamtaler.

Skrevet af / 04/08/2021 - 15:47
Logitech Zone True Wireless: Hørepropper til kontoret

Ideen bag de helt trådløse hørepropper med det fulde navn Logitech Zone True Wireless er at give den bedst mulige lyd på samtaler, samtidig med at det er mere æstetisk tiltalende under videosamtaler, end når man sidder med store, klumpede hørebøffer eller et headset på hovedet.

Så er der brugere, der tager kontorarbejdet med på farten og ikke har lyst til at slæbe et par store hovedtelefoner med. Dem, der normalt ville bruge hørepropper, men hvor nutidens musikhørepropper falder igennem på samtalekvalitet.

ANC – støjreduktion

Zone True Wireless har ifølge Logitech eksemplarisk aktiv støjreduktion. Derudover er der en premium-mikrofon med separat støjdæmpning, som skal give “krystalklar lyd på alle samtaler, uanset omgivelser”. Desuden loves der lyd af høj kvalitet på samtaler – også videosamtaler.

“Nutidens trådløse løsninger tvinger forbrugerne til at gå på kompromis, enten med traditionelle hovedtelefoner, der ikke er æstetisk tilpasset til videosamtaler, eller ikke-optimal lydgengivelse,” siger Scott Wharton, der er vicepræsident for Logitech Video Collaboration.

Med Zone True Wireless behøver man altså ikke at gå på kompromis, ifølge Logitech. Her kan man både se godt ud og samtidig have “klassens bedste lyd”.

Logitech Zone True Wireless er helt trådløse hørepropper til kontorbrug. (Foto: Logitech)

Bluetooth og USB

Bluetooth sammen med den medfølgende USB-modtager skal give stabil tilslutning mellem hørepropperne og både computer og smartphone samtidig. Hold en videosamtale via computeren og skift let til telefonsamtale med mobilen.

Hørepropperne er certificeret til både Zoom, Teams og Google Meet.

Batterilevetid

Logitech lover desuden dobbelt batterilevetid i forhold til de fleste forbrugerhørepropper: Seks timers samtaletid og hele ni timers lyttetid med aktiv støjreduktion aktiveret. Hvis man slår støjreduktionen fra, får man henholdsvis seks en halv og 12 timer ifølge Logitech. Vigtigt, når man bruger hørepropperne store dele af en arbejdsdag.

Læs også Tilbage på kontoret? Hold støjen ude med et headset! Meget af tiden på kontoret går med videokonferencer og andre digitale samtaler. Så har man brug for at kunne høre – og blive hørt! Vi fortæller dig, hvilket headset du bør vælge.

Pris og tilgængelighed

Zone True Wireless fås i to farver: Graphite (grå) og Rose (lyserød), hvor den lyserøde i første omgang kun kan købes via Logitechs website. Hørepropperne kommer engang til efteråret og er prissat til 2.499 kroner.

logitech.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Sådan ser Sonos' nye hovedtelefoner ud

Din egen personlige hjemmebio-oplevelse

Scroll to Top